Wat trek je aan op de ochtend van jullie bruiloft?

Bruid op ochtend van haar bruiloft

Fotograaf: Aaron & Jillian Photography via Mac & B Events

1 Januari is zo´n dag dat de meeste mensen het liefst zo lang mogelijk in hun pyjama rond blijven hangen. Heerlijk natuurlijk, alleen hoe doe je dat eigenlijk op de dag van jullie bruiloft? Wat draag je voor je de trouwjurk van je dromen aan trekt? 

Wanneer je gaat trouwen, zul je natuurlijk niet meteen ´s ochtends al je trouwjurk aantrekken. Dit doe je pas op het laatste moment wanneer alle andere dingen geregeld zijn. Het zou immers zonde zijn als je trouwjurk al vies wordt of beschadigt voor de ceremonie begonnen is! Alleen wat trek je dan wel aan op de ochtend van jullie bruiloft als je haar en make-up nog gedaan moeten worden? Wij hebben wat handige tips voor je!

Zo min mogelijk bandjes en randjes

Het is in ieder geval belangrijk om er voor te zorgen dat je zo weinig mogelijk strakke kledingstukken draagt die afdrukken in je huid kunnen veroorzaken. Draag je een strapless jurk? Dan kun je ´s ochtends bijvoorbeeld beter even geen bh dragen om te voorkomen dat de bandjes straks nog in je huid zichtbaar zijn. Hetzelfde geldt voor sokken of een strakke broek.

Bruid ochtend in wijd t-shirt

Fotograaf: Paul McPherson via Lovely Bride


Maar wat draag je dan wel in de ochtend?

In plaats hiervan kun je beter voor een lekker los kledingstuk kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi shirt met de tekst bride er op of mrs plus de achternaam die je straks aan gaat nemen? Het is leuk om zo´n shirt vooraf te laten maken speciaal voor deze gelegenheid. Er zijn ook veel bruiden die een mooie ochtendjas aanschaffen voor hun bruiloft. Het is helemaal leuk wanneer je dit samen met je beste vriendinnen doet, bijvoorbeeld in bijpassende kleuren of printjes!

Wat draag jij op de ochtend van jullie bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *