Trouwen in het centrum van de stad

Veel trouwlocaties bevinden zich net buiten de stad in de rust van de natuur. Hier kun je prachtige trouwfoto´s laten maken en er is alle ruimte om samen te zijn met jullie gasten. Toch kan het ook juist heel leuk zijn om te trouwen in het centrum van de stad.

Zeker wanneer jullie echte stadsmensen zijn, kan het heel fijn zijn wanneer de bruiloft hier plaatsvindt. Niet alleen het jawoord wordt in de stad gegeven, maar ook het feest gaat hier van start. Bovendien heb je geen natuur nodig voor mooie trouwfoto´s. Hoge gebouwen en een indrukwekkende skyline geven ook een heel bijzonder effect!

Voordelen van een bruiloft in de stad

Een groot voordeel aan trouwen in de stad is dat het voor iedereen gemakkelijk bereikbaar is. Tenslotte is er in een stad voldoende openbaar vervoer en kunnen gasten er ook voor kiezen een hotel te boeken.

Bedenk je wel dat de drukte van het verkeer ook wel eens kan zorgen dat jullie lang onderweg zijn. Je kunt overwegen om gezellig samen op de fiets te stappen in plaats van een trouwauto te huren. Lopend kom je ook een heel eind, maar vergeet vooral geen gemakkelijke schoenen aan te trekken!

Trouwfeest in de kroeg

Voor het echte stadse gevoel kun je het trouwfeest in plaats van in een trouwzaal in de plaatselijke kroeg laten plaatsvinden. Dit geeft een bijzondere sfeer aan de bruiloft. Informeer eens bij jullie favoriete café of het mogelijk is hem af te huren voor jullie bruiloft. Zeker weten dat het een gezellig trouwfeest wordt waar iedereen het naar zijn zin heeft!

Trouwen in een wereldstad

In plaats van een bruiloft in jullie eigen stad, kun je ook voor een wereldstad kiezen. Trouwen in het buitenland is extra bijzonder en hoe gaaf is het als jullie elkaar het jawoord kunnen geven in Parijs, Londen, New York of Sydney?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *