Trouwen in een jumpsuit

De meeste vrouwen dromen van een bruiloft in een grote witte jurk, maar dat kan natuurlijk ook anders. Ben je niet zo´n jurkenmeisje? Of wil je graag wat origineels aan? Je kunt ook trouwen in een jumpsuit! 

Waarom zou iedere vrouw perse een jurk moeten dragen op haar trouwjurk? Een jumpsuit kan er minstens zo mooi uit zien en is bovendien ook erg vrouwelijk. Leuk voor bijvoorbeeld een zomerse bruiloft in het buitenland, of juist tijdens een chique bruiloft hier in Nederland. Je hebt jumpsuits in allerlei verschillende stijlen. Wit of in een bepaalde kleur, strapless of met mouwtjes, stoer of romantisch; het hangt helemaal af van jouw smaak!

Voordelen van een jumpsuit

Een groot voordeel van een jumpsuit is dat hij heel wat meer bewegingsvrijheid geeft dan een trouwjurk. Zeker met het dansen tijdens jullie feest kan dit erg prettig zijn. Op het toilet zal het ook minder problemen opleveren. In veel gevallen zal een jumpsuit bovendien een stuk goedkoper uitpakken dan een trouwjurk. Dit extra geld dat je overhoudt kun je dan mooi besteden aan je accessoires of schoenen om het geheel helemaal af te maken. Is de bruiloft voorbij? Jumpsuits zijn ook hartstikke leuk om te dragen naar een feestje. Je kunt hem dus nog vaker gebruiken!

Killer heels

Een jumpsuit wordt extra sexy en vrouwelijk in combinatie met een paar killer heels. Ga voor een opvallend paar in bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft. Pumps met een speciaal patroontje zijn ook altijd leuk. Zo zullen ze zeker opvallen! Bovendien maakt het je benen nog langer en laat het ze ook slanker lijken. Op en top vrouwelijk! Het is helemaal leuk om de pumps te combineren met een bijpassende clutch. Zo maak je het plaatje compleet!

Wat vind jij van een jumpsuit om in te trouwen? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *