Trouwen jullie in een warm land? Dit trek je aan!

Gaan jullie in het buitenland trouwen? Lopen de temperaturen daar hoog op en weet je eigenlijk niet zo goed wat je het beste aan kunt trekken? Een enorme (hete) trouwjurk is niet zo’n goed idee, maar er zijn veel leuke alternatieven.

Trouwen in het buitenland is een goede oplossing wanneer je zeker wilt zijn van een aangename temperatuur. In sommige landen kan het alleen erg warm worden, en dan is het wel zo fijn als jullie de trouwkleding hier op aangepast hebben. Je wilt tenslotte niet de hele dag zwetend en met rode wangen rondlopen!

Lange trouwjurk

Vind je een traditionele, lange trouwjurk het mooist? Dat kan best wanneer je in een warm land trouwt, maar je moet wel goed naar de stof kijken. Sommige trouwjurken zijn erg dik en met meerdere lagen over elkaar krijg je het al snel veel te warm. Kies liever voor een luchtig exemplaar of ga voor de bohemian bruidslook.

Korte trouwjurk

Natuurlijk zou je ook voor een korte trouwjurk kunnen gaan. Deze jurkjes zijn niet alleen een stuk minder warm, ze zijn in veel gevallen ook nog eens goedkoper. Bovendien staat een korte trouwjurk hartstikke leuk!

Schoenen

Hoge hakken staan misschien heel vrouwelijk, maar op het strand, een zandweggetje of een keiondergrond ziet het er niet echt charmant uit. Niemand vindt het erg als jij op slippers loopt, zeker niet wanneer ze er stijlvol uitzien. Trouw je op het strand? Dan kun je ook op je blote voeten gaan. Versier je voeten met steentjes of kralen of zoek een mooi enkelbandje uit.

Geur

Zorg er in de warmte extra goed voor dat je lekker blijft ruiken. Een goede deo is belangrijk en misschien moet je jezelf zo nu en dan even opfrissen. Bruidsparfum is natuurlijk lekker, maar sommige luchtjes ruiken anders wanneer het erg warm is. Wees hier dus voorzichtig mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *