Trouwen met een spectaculaire achtergrond

Trouwen kun je natuurlijk gewoon in de kerk van het dorp of een andere locatie in de buurt, maar je kunt ook op zoek gaan naar een meer bijzondere plek om elkaar het jawoord te geven. Of ga je liever voor een fotoshoot met een spectaculaire achtergrond?

Is er in de buurt van jullie trouwlocatie een mooie muur of bijvoorbeeld een industrieel terrein? Dit geeft een prachtig effect voor jullie trouwfoto’s. Vraag ook eens aan je fotograaf of hij nog een bijzondere locatie in de buurt weet die geschikt is voor de leukste plaatjes.

Aquarium

Maar niet alleen bij de foto’s is een mooie achtergrond belangrijk. Ook het jawoord kun je geven op een bijzondere plek, wat dacht je bijvoorbeeld voor een gigantisch aquarium met subtropische vissen? Vooral wanneer je in het buitenland trouwt is dit een optie, maar ook in Nederland kun je zo trouwen, bijvoorbeeld in de dierentuin. Liever een wat normalere (lees: goedkopere), maar mooie plek om elkaar het jawoord te geven? Vrolijk de locatie op met wat do it yourself knutsels in knalkleuren.

Hillary Maybery via Elizabeth Anne Designs

Fotograaf: Hillary Maybery via Elizabeth Anne Designs

Lichtjes als achtergrond

Is jouw trouwlocatie wat minder bijzonder? Natuurlijk kun je zelf ook voor een fantastische achtergrond zorgen met wat mooie verlichting. Zo kun je de trouwceremonie of de trouwfoto´s nog mooier maken. Zeker wanneer jullie binnen in een donkere ruimte trouwen, geeft dit een prachtig effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *