Volgende week is het alweer Valentijn. De dag van de liefde, 14 februari, is wereldwijd een populaire trouwdatum. Stap jij dinsdag ook in het huwelijksbootje? Dan hebben we nog wel wat leuke tips voor je om het Valentijn thema terug te laten komen op jullie bruiloft.

Heel wat bruidsparen gaan op zoek naar een bijzondere datum om te trouwen. Ze kiezen bijvoorbeeld een mooie reeks getallen zoals 07-07-2017 of gaan voor een trouwdatum met een bijzondere betekenis. Valentijn is, als dag van de liefde, dan ook erg populair bij veel bruidsparen. En als je dan op 14 februari trouwt, is het wel zo leuk dit thema door te voeren op jullie hele bruiloft.

Valentijn themakleuren

Bij Valentijn denk je al snel aan heel veel roze en rood. Leuk natuurlijk, maar let er wel op dat het geheel er stijlvol uit blijft zien. Je kunt het beste kiezen voor een combinatie van deze kleuren met bijvoorbeeld wit en goud. Wanneer je niet voor een felle kleur roze gaat, maar een lichtere variant kiest, geeft dit al snel meer sfeer.

Hoe pas je het thema toe?

Hartjes en rozen horen sowieso bij Valentijn, maar je kunt ook aan andere dingen denken binnen dit thema. Zo is de pijl van Cupido bijvoorbeeld erg leuk om te gebruiken. Je kunt deze pijl op heel wat manieren toepassen, bijvoorbeeld als decoratie voor jullie bruidstaart.

Veel decoratie kun je zelf maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke papieren hartjesslingers? Met rozen en andere bloemen kun je ook veel mooie decoratie maken. In de foto´s hieronder zijn bijvoorbeeld bloemen en wat groen gebruikt om een lijst en lantaarns mee te versieren. Dit geeft een mooi en romantisch effect.

Valentijn decoratie bruiloft

Fotograaf: Jenna Henderson via Ruffled

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *