Bruid op de trap

Fotograaf: Fauset Photography via Brides

Bruid op de trap voor prachtige trouwfoto´s

Ga je voor een sprookjesachtige bruiloft met een enorme witte trouwjurk? Het echte prinsessengevoel krijg je wanneer je foto´s laat maken op een grote trap. Zo geeft de sleep van je jurk namelijk een extra mooi effect. Wij hebben wat mooie en bijzondere foto´s voor je verzameld van de bruid op een trap. Handig als inspiratie voor jullie eigen fotoshoot!

Trouwen jullie op een kasteel of een andere (historische) plek met mooie trappen? Dan kun je deze foto´s zeker niet overslaan! De stof van de jurk die over de traptreden glijdt, geeft namelijk een waanzinnig mooi beeld!

Bruid op de trap

Een mooie foto van de bruid op de trap kan dus zeker niet in het trouwalbum ontbreken. Heb je een jurk met een lange sleep of een lange sluier? Loop dan een aantal treden naar beneden zodat de stof mooi over de trap heen kan vallen. Wanneer de fotograaf van bovenaf foto´s maakt, levert dit een prachtig plaatje op! Wil je de foto extra bijzonder maken? Zorg dan voor een mooi gedecoreerde trap. Je kunt bijvoorbeeld bloemen aan de leuning bevestigen of een paar grote kaarsen of candle bags op de treden plaatsen. Een snoer met lichtjes kan ook voor een romantische sfeer zorgen.

Gezamenlijke trouwfoto´s onderaan de trap

Natuurlijk hoef je niet steeds alleen op de foto´s te staan. Ook romantische trouwfoto´s van jullie samen kunnen op of onderaan een trap worden gemaakt. Ga bijvoorbeeld samen onderaan een wenteltrap staan en laat de fotograaf van bovenaf foto´s maken. Of kies een mooie brede trap uit waar jullie samen op kunnen gaan zitten.

Andere trouwfoto´s die niet kunnen missen

Net als deze foto´s van de bruid op de trap zijn er nog meer foto klassiekers die zeker gemaakt moeten worden op jullie bruiloft. Ben je benieuwd welke dat zijn? Met deze handige trouwfoto checklist, weet je zeker dat jullie niets zullen vergeten! Daarnaast is het slim om jullie fotograaf al vanaf ´s ochtends vroeg te boeken. De voorbereidingen zijn namelijk zeker ook de moeite waard om vast te laten leggen. Deze 10 getting ready foto´s zou iedere bruid bijvoorbeeld moeten hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *