Wat is er nog beter dan één perfecte trouwfoto? Twee prachtige trouwfoto´s die in elkaar overlopen! Met deze techniek is het mogelijk om twee verschillende trouwfoto´s in elkaar te verwerken zodat ze samen één worden. Dit geeft een heel speciaal effect.

Na afloop van de bruiloft hebben jullie als het goed is een flinke stapel trouwfoto´s. Jullie kunnen een mooi trouwalbum (laten) maken, maar het is ook leuk om nog wat anders met de foto´s te doen. Misschien kan jullie fotograaf wel meerdere foto´s in elkaar over laten lopen.

Trouwfoto´s

Fotograaf: Feather and Stone via The Knot

Combinatie van trouwfoto´s

Een nieuwe trend op het gebied van trouwfoto´s is namelijk het in elkaar laten overlopen van de beelden. Door twee mooie foto´s met elkaar te combineren, krijg je een prachtig effect. Hierdoor wordt jullie trouwfoto niet alleen een bijzondere herinnering, maar ook een bijzonder kunstwerk.

Aan de muur

Zo´n combinatie van foto´s is ideaal om aan de muur te hangen. Laat er een stukje kunst van maken dat goed bij jullie inrichting past en je kunt die prachtige herinnering voortaan dagelijks zien. Je kunt de trouwfoto´s op canvas laten drukken, maar ze worden tegenwoordig ook steeds vaker op hout afgebeeld. Dit geeft een extra bijzondere uitstraling aan de foto.

Trouwfoto bruid

Fotograaf: Amanda Basteen via The Knot

Cadeautje

De foto´s zijn ook leuk om cadeau te geven aan jullie ouders. Zij vinden het vast heel bijzonder om zo´n mooie foto van hun zoon of dochter te krijgen. Wil je de getuigen, je ceremoniemeester of andere mensen die veel hebben gedaan voor jullie bruiloft bedanken? Hiervoor zijn trouwfoto´s die in elkaar overlopen ook heel geschikt. Je kunt hem inlijsten of op canvas laten drukken.

One comment to “Trouwfoto´s die in elkaar overlopen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *