Trouwfoto Parijs Louvre

Fotograaf: Matt Tyler via Buzzfeed

Trouwfoto´s in Parijs waar je hart sneller van gaat kloppen

Parijs is de stad van de liefde. Niet zo gek dat dit een populaire bestemming is voor veel bruidsparen. En welke bruid zou nou niet in haar trouwjurk naast die prachtige Eiffeltoren willen staan? Wij hebben de mooiste foto´s van bruidsparen in Parijs voor je verzameld!

Trouwen in het buitenland is sowieso al bijzonder, maar een bruiloft in de stad van de liefde is helemaal speciaal. Deze trouwfoto´s in Parijs zorgen er voor dat je het liefst meteen begint met het plannen van je eigen bruiloft in deze stad.

Meest romantische plekken voor trouwfoto´s

De Eiffeltoren staat natuurlijk met stipt op nummer één als je denkt aan de mooiste plekken in Parijs om trouwfoto´s te maken. Maar naast de Eiffeltoren zijn er nog heel wat andere bijzondere plekken te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Louvre, de Arc de Triomphe, de Notre Dame, Champs Elysees of een van de schilderachtige straatjes van Monmartre? Natuurlijk kun je ook een wat minder toeristische plek opzoeken. Een ´gewone´ straat of brug kan ook al een prachtig decor vormen voor de trouwfoto´s. Er zijn mooie plekken genoeg in deze prachtige stad!

Verloving in Parijs

Fotograaf: Kiss in Paris

Verloving of huwelijksreis in Parijs

Hebben jullie niet de mogelijkheid om in Parijs te trouwen? Geen punt! Je kunt hier natuurlijk ook een verlovingsshoot laten maken. En anders is een stedentrip naar de Franse hoofdstad misschien een leuk idee voor jullie huwelijksreis. Zo kunnen jullie toch samen een bezoekje brengen aan alle bekende plekken. Het is dan wel aan te raden om met een fotograaf de stad in te gaan zodat jullie van dit soort prachtige plaatjes kunnen laten maken. Romantischer kan bijna niet toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *