Regen op jullie bruiloft, natuurlijk hoop je dat het jullie bespaart blijft. Maar zeker als je in het najaar trouwt, is daar altijd kans op. Gelukkig betekent dat niet meteen dat er geen mooie foto´s gemaakt kunnen worden. Want ook als het regent, is er nog van alles mogelijk! 

Op regen zit niemand te wachten, maar het hoeft zeker jullie bruiloft niet te verpesten. Soms levert het juist extra mooie foto´s op! Wij geven je wat tips waarmee je in ieder geval kunt zorgen voor prachtige trouwfoto´s, ondanks dat het regent.

Ook als het regent, ga je je naar buiten

Je zou zeggen dat je zo veel mogelijk binnen moet blijven als het regent, maar toch is het slim om buiten de trouwfoto´s te laten maken. Natuurlijk licht is namelijk het beste licht dat je kunt hebben, ook op een regenachtige dag. Gelukkig zijn er buiten heel wat plekken waar je toch een beetje droog kunt staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van onder de bomen of onder een afdakje?

Binnenlocatie voor als het regent

Fotograaf: Blooming Picture

Binnenlocaties met natuurlijk licht

Is het weer buiten echt te slecht om mooie foto´s te kunnen maken? Ga dan op zoek naar een binnenlocatie waar veel licht naar binnen komt. Denk bijvoorbeeld aan iets zoals bovenstaande prachtige kerk in Bolsward met een glazen dak!

Maak gebruik van transparante paraplu´s

Het is altijd slim om een aantal paraplu´s in te slaan voor jullie bruiloft. Hoe leuk het ook is om paraplu´s in de themakleur van jullie bruiloft te kopen, het is toch verstandiger om voor de transparante variant te gaan. Hier komt namelijk veel licht doorheen waardoor de gezichten duidelijker zichtbaar zijn op de foto´s.

Hebben jullie een noodplan voor als het regent op jullie bruiloft? 

Advertenties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *