Het is altijd leuk om na de bruiloft samen herinneringen op te halen en het trouwalbum door te bladeren of naar de trouwfilm te kijken. Natuurlijk kun je ook andere dingen van jullie bruiloft als mooie herinnering bewaren. Zo kunnen jullie de trouwkaarten bijvoorbeeld een plekje in huis geven met een glazen frame! 

Jullie zouden alle herinneringen aan jullie bruiloft in een grote doos bij elkaar kunnen bewaren. Het is echter nog leuker om bepaalde dingen thuis op te hangen. Zo zullen jullie er iedere dag weer aan herinnerd worden! De trouwkaarten zijn hier bijvoorbeeld heel geschikt voor. Zeker wanneer jullie een bijzondere save the date of uitnodiging hebben verstuurd, misschien zelfs wel met een foto van de verlovingsshoot er op, is het leuk om hier wat bijzonders mee te doen.

Trouwkaarten bewaren in glazen frame

Fotocredits: ctrl + curate

Trouwkaarten bewaren in glas

Een mooie manier om trouwkaarten te bewaren is door gebruik te maken van een glazen frame waar je de kaarten tussen plaatst. Dit is een soort schilderijlijst, maar dan met een glazen achterkant. Wanneer jullie meerdere kaarten naar de gasten hebben gestuurd, zoals bijvoorbeeld een save the date, (verschillende versies van) de uitnodiging en misschien wel een briefje van de ceremoniemeester, kunnen jullie deze kaarten samen in het frame plaatsen. Wanneer jullie een dubbele kaart hebben, kunnen jullie hem ook twee keer in het frame plaatsen. Op deze manier kun je zowel de voor- als de binnenkant van de kaart in één keer bekijken.

Je zou de lijst nog verder op kunnen vullen met andere bijzondere herinneringen aan jullie bruiloft. Wat dacht je van een gedroogde bloem uit het bruidsboeket of een stukje stof van de trouwjurk? Alles wat plat genoeg is om tussen de twee glasplaten te stoppen kun je gebruiken om de lijst verder mee op te vullen.

Hoe gaan jullie de trouwkaarten bewaren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *