Jullie trouwringen zijn een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft en het is dan ook leuk om hier een mooie foto van te laten maken door de fotograaf. Je kunt gewoon jullie handen met de ringen op de foto laten zetten, maar het kan ook op allerlei originele manieren. Wij hebben 5 leuke ideeën voor je op een rijtje gezet!

De meeste trouwringen worden met heel wat zorg door het bruidspaar uitgezocht. Het zijn immers de ringen die jullie de rest van jullie leven zullen dragen als teken van jullie liefde voor elkaar. Het is dan ook leuk om een mooie foto te hebben van deze bijzondere ringen.

Tie the knot

Volgens een oude traditie moeten de bruid en bruidegom voor het huwelijk met een touw aan elkaar vastgeknoopt worden zodat ze elkaar beter leren kennen en weten of ze echt klaar zijn voor het huwelijk. Dat gaat misschien een beetje ver, maar je kunt het tie the knot principe wel heel gemakkelijk toepassen op de ringen. Dat levert mooie foto´s op!

In een bloem

Zijn er veel bloemen op de bruiloft aanwezig? Kies dan een mooi exemplaar uit waarbij je de trouwringen om de steel heen plaatst. Of leg de ringen juist in de bloem zelf. Dit levert mooie kleurrijke plaatjes op!

Closer to Love via Bridal Musings

Fotograaf: Closer To Love via Bridal Musings

Verlovingsring in bloem

Fotograaf: Kay English via Style Me Pretty

Kaart met bestemming van de huwelijksreis

Staat jullie een mooie huwelijksreis te wachten? Maak dan een foto van een of beide trouwringen op een kaart waar jullie bestemming op staat aangegeven. Geen spectaculaire reis in het vooruitzicht? Je kunt dezelfde foto natuurlijk ook maken van de plek waar jullie huwelijk plaatsvindt.

Trouwringen tussen de kurken

Zijn jullie wijnliefhebbers? Maak dan een foto van de ringen tussen de kurken van de flessen die tijdens jullie bruiloft zijn opgedronken. Je zou ook de trouwdatum of jullie namen op de kurken kunnen schrijven voor een extra leuk effect.

In de natuur

Buiten kun je prachtige foto´s maken. Er zijn allerlei materialen die je kunt gebruiken om jullie trouwringen mooi op de foto te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een takje waar de regendruppels nog aan hangen? In de natuur zijn heel wat prachtige plekken te vinden.

Verlovingsring aan takje

Fotograaf: Alexis Stein Photo via Once Wed

Bespreek jouw wensen met de trouwfotograaf

Waarschijnlijk heeft jullie trouwfotograaf wel wat ervaring met het fotograferen van trouwringen. Grote kans dat hij of zij een leuke manier weet om de trouwringen te fotograferen. Heb je zelf al wat inspiratie opgedaan en wil je jullie trouwringen op een speciale manier laten vastleggen? Bespreek dit dan van tevoren met de fotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *