Fotograaf: Trouw Trendy

Trouwschoenen: Ga je voor killer heels of ballerina´s?

Als bruid kan het heel mooi zijn om hoge hakken te dragen, maar platte schoenen zijn weer een stuk meer comfortabel. Ga jij voor killers heels, platte trouwschoenen of kies je voor een middenweg?

Het uitzoeken van het juiste paar trouwschoenen is een belangrijke klus. Wanneer je een jurk gaat passen, wil je namelijk wel weten of er hoge hakken of juist platte schoenen onder komen. Alle verschillende mogelijkheden hebben voor- en nadelen:

Hoge hakken

Pumps met een hoge hak kunnen erg stijlvol zijn. Zeker wanneer je een korte trouwjurk hebt, is het leuk om hier een hoge hak onder te dragen. Het maakt je benen mooier en voor kleine vrouwen is het fijn om net wat groter te zijn. Bovendien staan hoge hakken gewoon ontzettend sexy. Iets minder sexy is het echter als je al struikelend naar het altaar loopt omdat je niet zo goed op je hakken kunt lopen. De avond zittend door moeten brengen omdat je voeten zo´n pijn doen, is ook niet echt fijn.

Platte schoenen

Op platte schoenen kun je gemakkelijk bewegen en je zult als het goed is wat minder snel een gênante valpartij hebben. Niet iedereen vindt platte schoenen even stijlvol, maar het ligt er natuurlijk ook maar net aan wat voor schoentje je uit kiest. Als je een lange trouwjurk hebt, zul je niet eens zien wat voor schoenen je aan hebt. Het is natuurlijk ook leuk om voor originele platte schoenen te gaan waardoor ze juist wel op mogen vallen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar felgekleurde All Stars?

Trouwschoenen

Fotograaf: Love Life Images via The Brides Cafe

Lage hak

En dan kun je ook nog voor een lage hak gaan. Ideaal voor bruiden die zich niet zo op hun gemak voelen op een paar hoge stiletto´s, maar geen platte schoenen aan willen. Veel trouwschoenen hebben een lage hak omdat je het hier een stuk langer op vol kunt houden.

Trouwschoenen en je trouwjurk

Let er in ieder geval op dat je trouwschoenen passen bij je trouwjurk. Het is toch jammer als je jurk net iets te kort is door de hoge hakken die je draagt of hij juist over de grond sleept omdat je voor een lage variant hebt gekozen. Overigens kun je er wel voor kiezen om af te wisselen. Zo kun je overdag een paar gewaagde pumps dragen, terwijl je tijdens het feest lage schoenen aan trekt.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *