Bruid met oranje trouwschoenen

Fotograaf: Jen Lauren Grant via Style Me Pretty

De leukste trouwschoenen in opvallende kleurtjes

Een bruidsjurk is in veel gevallen wit. Veel bruidjes kiezen ook voor witte trouwschoenen, maar dit maakt het geheel wel erg kleurloos. In plaats hiervan zou je ook juist voor meer kleur kunnen zorgen. Kies bijvoorbeeld voor een paar opvallend gekleurde trouwschoenen!

Je kunt meer kleur aan je bruiloft toevoegen door voor een gekleurde trouwjurk te gaan. Trouw je toch liever traditioneel in het wit? Dan zou je hier een opvallend paar gekleurde trouwschoenen onder kunnen dragen.

Korte of lange trouwjurk

Wanneer je een lange trouwjurk hebt, zul je de trouwschoenen misschien niet meteen zien onder alle lagen stof. Op de trouwfoto´s komen ze echter altijd in beeld en het is dan wel zo leuk als ze een beetje opvallen. Heb je een korte trouwjurk? Dan is het natuurlijk helemaal leuk om voor een opvallend paar gekleurde trouwschoenen te kiezen! Ze geven je trouwoutfit net even wat meer pit dan wanneer je voor een wit of crèmekleurig paar schoenen gaat.

Trouwschoenen in jullie themakleur(en)

Hebben jullie een of meerdere themakleuren? Dan is het leuk om schoenen in dezelfde kleur te zoeken. Gekleurde bruidsschoenen geven een mooi effect onder zo´n witte jurk. Ze zullen zeker opvallen! Het is helemaal leuk wanneer je schoenen kunt vinden in precies dezelfde kleur als de stropdas van jouw husband to be. Dit soort details zorgen voor een prachtig plaatje.

Wij hebben vast wat voorbeelden voor je opgezocht van trouwschoenen in verschillende kleuren. Laat je inspireren door de volgende bruidjes:

Blauw

Geel

Mint

Roze

Rood

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *