Leuke trouwweekend ideeën voor jullie bruiloft

Kiezen jullie voor een bruiloft die niet één, maar meerdere dagen duurt? Dit kan wanneer je een overnachting regelt voor alle gasten. Een trouwweekend is de ideale manier om lang met jullie gasten samen te zijn. Wij hebben wat leuke trouwweekend ideeën voor je op een rijtje gezet!

Een trouwweekend is ideaal wanneer je jullie bruiloft met een selecte groep vrienden en familieleden wilt vieren. Eigenlijk is het een soort mini vakantie met alle mensen die belangrijk voor jullie zijn. Tijd genoeg dus om allemaal leuke dingen te doen samen. Bruiloft Inspiratie zet de beste ideeën voor je op een rijtje.

Trouwweekend ideeën:

  • Komen de gasten op vrijdagavond al aan? Verwelkom ze dan met een lekker drankje en wijs ze hun kamers. Je kunt zelf een naambordje maken en bij alle deuren hangen of een leuke foto van de gasten op de deur van hun kamer plakken.
  • Verras de gasten met een leuk presentje in hun kamer. Je kunt bijvoorbeeld een kleine goodiebag maken die je op hun bed zet. Hier kun je een boekje in doen met het programma van het weekend en iets lekkers om te eten of drinken.
  • Staat er even niets op de planning? Dan is het leuk om wat gezellige spelletjes voor de gasten klaar te zetten! Zo weet je zeker dat ze zich zullen vermaken.
  • Willen jullie een gezellig diner met alle gasten? Op een zomers trouwweekend is een barbecue erg leuk om te organiseren. De sfeer is iets minder formeel dan bij een echt huwelijksdiner.
  • De zondag na de bruiloft wil waarschijnlijk iedereen wat langer in bed blijven liggen. Daarom is het leuk om een brunch te organiseren als afsluiting van jullie trouwweekend.
  • En na afloop van de bruiloft? Laat een mooie groepsfoto van het hele gezelschap maken en stuur hem als herinnering op naar alle gasten. Zo heb je meteen een leuk bedankje! Je kunt dit een paar dagen of weken na afloop doen, maar je zou de foto ook kunnen bewaren als kerstkaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *