Venetiaanse maskers als unieke accessoires op jullie bruiloft

Venetiaanse maskers zijn niet alleen ontzettend mooi, ze brengen ook een mysterieuze sfeer met zich mee. Deze maskers zijn prachtig om te gebruiken voor jullie trouwfoto´s, maar een hele bruiloft in Venetiaanse stijl is natuurlijk ook mogelijk.

Ben je wel eens in Venetië geweest? In deze romantische stad kun je de mooiste maskers vinden. De basis is vaak wit of zwart versierd met mooi kleuren, goud of zilver. Perfect voor een bijzonder feest, zoals bijvoorbeeld jullie bruiloft.

Venetiaanse maskers voor de trouwfoto´s

Het is altijd leuk om gebruik te maken van unieke accessoires tijdens het maken van de trouwfoto´s. Dit maakt ze net even anders dan die van anderen. Nog op zoek naar een leuk idee? Venetiaanse maskers zijn hier goed voor te gebruiken.

Als decoratie

Je hoeft de Venetiaanse maskers overigens niet eens te dragen op jullie bruiloft om er veel plezier van te kunnen hebben. Ze zijn namelijk ook goed te gebruiken als decoratie. Zo kun je deze maskers aan de muren hangen, maar ook een bruidstaart is hier goed mee te decoreren. Wanneer je Venetië als thema voor jullie bruiloft kiest, kun je de maskers terug laten komen in allerlei onderdelen van jullie trouwdag.

Gemaskerd bal als trouwfeest

Willen jullie echt all the way gaan? Dan is een gemaskerd bal (of trouwfeest) natuurlijk geweldig! Wat zullen de gasten dit een bijzondere ervaring vinden! Je kunt via de uitnodiging vragen of iedereen gemaskerd wil komen, maar je kunt ook zelf Venetiaanse maskers voor de gasten aanschaffen en voor ze klaarleggen bij het feest. Zo heb je meteen een leuk cadeautje als bedankje geregeld!

Bruid met Venetiaans masker

Fotograaf: Tiziana Surace Photography via Belle and Chic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *