20 Verlovingsfoto´s waar je spontaan verliefd van wordt

Zijn jullie verloofd? Dan is het leuk om dit bijzondere moment vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Verlovingsfoto´s zijn namelijk een prachtige herinnering aan deze periode. Nog niet helemaal overtuigd? Wij hebben 20 prachtige verlovingsfoto´s verzameld waar je spontaan verliefd van wordt!

Als het goed is worden er tijdens jullie bruiloft heel wat mooie foto´s gemaakt, maar het is ook leuk om in de periode hiervoor een fotoshoot te plannen. Het maken van verlovingsfoto´s heeft heel wat voordelen. Zo kunnen jullie vast wennen aan de fotograaf en hebben jullie meteen een aantal leuke foto´s die jullie kunnen gebruiken als save the date of trouwkaart.

Verlovingsfoto´s inspiratie

Een pre-wedding shoot kun je vlak na de verloving maken, maar jullie kunnen er ook nog even mee wachten. Alle seizoenen zijn immers geschikt voor het maken van deze romantische foto´s. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij hebben 20 waanzinnig mooie verlovingsfoto´s voor je op een rijtje gezet. Altijd handig voor het opdoen van inspiratie!

Verlovinsfoto op fiets

Fotograaf: Chard Photo

Verlovingsfoto onder een deken

Fotograaf: Dylan and Sara via Brit + Co

Verlovingsfoto handen

Fotograaf: Branch & Breton via Tribe Archipelago Instagram

Verlovingsfoto in de sneeuw

Fotograaf: India Earl

Loveshoot op het strand

Fotocredits: Britney Egner via Ruffled

Verlovingshoot in eigen huis

Fotograaf: Victoria Bonvinci via Ruffled

Verlovingsfoto met zwarte rookbom

Fotograaf: Duke Moose via Wedding Chicks

Zelf een pre-wedding shoot boeken

Heb je inmiddels zelf ook wat leuke ideeën opgedaan voor jullie eigen verlovingsfoto´s? Informeer dan even bij de trouwfotograaf of het mogelijk is om een pre-wedding shoot te boeken. Vaak bieden fotografen namelijk een speciaal pakket aan waar de verlovingsshoot bij zit inbegrepen. Soms krijg je zelfs een gratis loveshoot aangeboden wanneer je een bepaald aantal uren fotografie afneemt op jullie trouwdag.

Als de fotoshoot gepland staat, kunnen jullie een locatie uitkiezen om de foto´s te maken. Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden voor de locatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi natuurgebied, een uitgestrekt meer of een industriële locatie? Misschien heeft de fotograaf nog wel wat leuke ideeën! Kies in ieder geval voor een locatie die goed bij jullie past en waar jullie je op je gemak voelen. Wanneer jullie foto´s willen laten maken in een drukke stad, moeten jullie je hier bijvoorbeeld wel prettig bij voelen. Zijn jullie niet gewend aan het poseren voor de camera? Dan is het wellicht verstandiger om voor een rustige locatie te kiezen.

Vergeet ook niet verschillende outfits en eventueel accessoires mee te nemen zodat je voor wat afwisseling in de foto´s kunt zorgen. Stem jullie kleding op elkaar af en probeer grote logo´s en drukke printjes te vermijden. Ben je benieuwd waar je verder allemaal rekening mee moet houden? Lees dan het blog Pre-wedding shoot voor waanzinnige verlovingsfoto´s voor uitgebreide informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *