The Notebook: De meest romantische verlovingsshoots

Wie kent de prachtige film The Notebook niet? Deze film vertelt het romantische verhaal van de liefde tussen Allie en Noah, een jong stel dat niet bij elkaar mag blijven. Dat het een populaire film is, blijkt ook in bruiloftland. Heel wat stellen hebben een verlovingsshoot laten doen met het thema The Notebook. Deze super romantische foto’s zijn het resultaat!

Het is leuk om voorafgaand aan de bruiloft een verlovingsshoot te laten maken door jullie trouwfotograaf. Niet alleen levert dit prachtige foto´s op, ook is het een fijne manier om vast kennis te maken met de fotograaf. De foto´s van de verlovingsshoot zijn handig om te gebruiken voor de trouwkaart of als decoratie op jullie bruiloft.

Het is extra leuk wanneer er een thema aan de foto´s verbonden zit. The Notebook is bijvoorbeeld een super romantisch thema. Heel veel liefde met een vintage randje, perfect voor jullie verlovingsshoot!

If you´re a bird, I´m a bird

Weet je het moment nog dat Allie in de zee staat en zegt dat ze een vogel is? Noah wil hier niets van weten, maar als ze hem in de armen vliegt, zegt hij uiteindelijk “If you´re a bird, I´m a bird”. Een prachtige scène voor jullie verlovingsshoot, zo romantisch in de zee of in een mooi meer bij jullie in de buurt!

The Notebook verlovingsshoot

Fotograaf: Justin DeMutiis via Southern Weddings

Romantisch boottochtje

Een vaartochtje in een schattig klein bootje is natuurlijk sowieso al leuk voor een romantische date samen. Het boottochtje van Noah en Allie is een bijzonder moment dat goed te gebruiken is voor jullie verlovingsshoot. Het levert prachtige beelden op!

The Notebook verlovingsshoot

Fotograaf: Hope Taylor

The Notebook verlovingsshoot

Fotograaf: Hope Taylor

Zoenen in de regen

Wellicht is dit de meest romantische scène uit The Notebook: de hartstochtelijke kus wanneer Allie en Noah uit het bootje stappen en het noodweer losbreekt. Van zo´n verlovingsfoto wordt iedereen spontaan verliefd! Het is even wachten tot het gaat regenen, maar dan heb je ook een prachtig resultaat.

Je eigen The Notebook verlovingsshoot

Zou je zelf ook wel zo´n prachtige loveshoot willen laten maken met een The Notebook thema? Kies dan een aantal van jullie favoriete scènes uit en kijk of je die zo goed mogelijk na kunt maken. Informeer bij jullie trouwfotograaf of jullie een verlovingsshoot kunnen boeken. Dit is vaak voordeliger wanneer je het tegelijk met de fotoshoot voor de bruiloft boekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *