Gasten op bruiloft

Fotograaf: Kay English Photography via Style Me Pretty

Met deze verrassingen maak je alle gasten op jullie bruiloft blij

De gasten op jullie bruiloft zijn als het goed is de belangrijkste mensen uit jullie leven. Het is prachtig dat ze op jullie trouwdag allemaal aanwezig zijn. Natuurlijk wil je dat ze genieten van jullie bruiloft. Daarom is het leuk om wat verrassingen voor de gasten voor te bereiden.

Jullie gasten zullen waarschijnlijk niets te kort komen tijdens jullie bruiloft, maar toch is het leuk om ook nog één of meerdere verrassingen voor ze te organiseren. Met de volgende ideeën weet je zeker dat ze allemaal blij naar huis zullen gaan:

Huur candy meisjes in

Bijna iedereen is gek op snoep en andere zoete lekkernijen. Hoe heerlijk is het dan wanneer er een prachtig aangeklede vrouw op originele wijze lekkere dingen rond komt brengen? Zo kun je candy meisjes huren die met verschillende soorten snoep rond gaan, maar ook een cupcake meisje is een leuk idee. Met zo´n speciale rok is ze niet te missen!

Cupcake meisje

Fotocredits: Taste Models

Zorg voor een lekkere midnight snack

Na een lange avond feesten, krijgen de meeste gasten flinke trek. Met een midnight snack zul je dan ook zeker veel waardering krijgen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een puntzak met verse frieten of een lekkere hamburger?

Laat gasten zelf foto´s maken

Jullie hebben waarschijnlijk een fotograaf ingehuurd om foto´s te maken op jullie bruiloft, maar het is ook leuk als de gasten dit zelf kunnen doen. Met een mooie photobooth en wat leuke props zullen ze hier heel wat plezier in hebben!

Afsluiten met een vuurwerkshow

Hoe gaaf is het om een knallende afsluiting van jullie bruiloft te hebben? Een professionele vuurwerkshow is voor jullie zelf de ideale afsluiting van een prachtige dag, maar ook de gasten zullen hier enorm van genieten. Op deze manier zullen ze jullie bruiloft zeker niet snel vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *