Vetplantjes ideeën op bruiloft

Fotocredits: Zie hieronder

Vetplantjes op jullie bruiloft: 5 Leuke ideeën

Voor bruiloften worden vaak mooie gekleurde bloemen gebruikt, maar vetplantjes kunnen ook een leuk effect geven. Niet alleen in het bruidsboeket, maar ook op allerlei andere manieren. Wij hebben 5 leuke ideeën voor je op een rijtje gezet om vetplantjes te gebruiken op jullie bruiloft.

Heb je niet zulke groene vingers? Dan is de kans groot dat je een paar vetplantjes in huis hebt staan. Deze plantjes geven namelijk sfeer, maar je hoeft weinig moeite te doen ze in leven te houden. Niet alleen in huis zijn vetplantjes erg leuk, ook op bruiloften doen ze het goed. Deze planten kun je namelijk op allerlei manieren gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 5 ideeën?

#1. Op de bruidstaart

Bruidstaarten kun je op allerlei manieren laten decoreren. Het geeft een extra mooi effect wanneer je hier echte bloemen of vers fruit voor gebruikt. Vetplantjes zijn ook prachtig als decoratie. Zeker in combinatie met een simpele witte bruidstaart zorgt dit voor een gaaf effect.

#2. Als corsage

In het corsage van de bruidegom zit vaak een bloemetje en wat groen verwerkt. In plaats hiervan kun je ook kiezen voor een klein vetplantje. Zo ziet het corsage er net even anders uit!

#3. Als tafeldecoratie

Wanneer jullie met elkaar aan tafel gaan voor het huwelijksdiner is het leuk wanneer de tafel mooi gedecoreerd wordt. Dit kan met bloemen of kaarsen, maar ook vetplantjes zijn prachtig als decoratie. Je kunt ze bijvoorbeeld over het midden van de tafel leggen als een soort tafelloper.

#4. In het bruisboeket

Ook in het bruidsboeket zijn vetplantjes een leuke aanvulling. Ze staan prachtig bij een wit bruidsboeket of een boeket met zachte tinten, maar de combinatie met felgekleurde bloemen is ook erg mooi. Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? In dit blog hebben we wat voorbeelden verzameld van prachtige bruidsboeketten met vetplantjes.

#5. Als gastenbedankje

Heb je nog geen genoeg van deze schattige plantjes? Dan kun je er ook voor kiezen om alle gasten een eigen vetplantje mee te geven als gastenbedankje.

Vetplantjes als gastenbedankje

Fotograaf: She Wanders via Ruffled Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *