Tegenwoordig kom je niet meer weg met een gewone klassieke bruiloft. Want in Bruiloftland moet alles groter, mooier maar vooral ook origineler zijn. Met deze 5 originele ideeën voor jullie bruiloft zal het zeker een dag worden om nooit te vergeten!

Zijn jullie druk met de voorbereidingen van jullie bruiloft? Dan is het altijd leuk om ook even stil te staan bij wat persoonlijke, originele toevoegingen die jullie trouwdag anders maken dan die van anderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 5 ideeën?

1. Bruidsmeisje met lantaarn

Waarom zouden bruidsmeisjes per se bloemen vast moeten houden? Wat meer originaliteit kan geen kwaad! Een lantaarn vasthouden is namelijk ook ontzettend leuk. Zeker als jullie ervoor kiezen om pas ’s avonds te trouwen. Hoe romantisch is het dan als alle bruidsmeisjes een brandende lantaarn in hun handen hebben?

2. Wall of Fame

Maak een echte Wall of Fame met jullie mooiste foto’s. Verzamel foto’s van alle jaren dat jullie elkaar kennen en plak deze foto’s bij elkaar. Je kunt eenvoudig een eigen ‘muur’ maken van een groot stuk hout dat je in de juiste kleur verft. Zo kun je de foto’s ook buiten neerzetten als je wilt. Het is helemaal leuk als je foto’s hebt van alle belangrijke momenten samen, zodat ze het verhaal vertellen van de jaren die jullie er tot nu toe met elkaar op hebben zitten.

Wall of Fame bruiloft

Fotograaf: Gary Ashley via Refinery 29

3. Levensgrote polaroid

Heb je nog een leuke plek nodig waar foto’s gemaakt kunnen worden van alle gasten? Maak dan een levensgrote polaroid waar de gasten in kunnen gaan staan voor de foto. Jullie namen en trouwdatum kun je onderaan de polaroid schrijven. Dit levert zeker hilarische foto’s op!

Polaroid frame

Fotograaf: Love Ala via Style Me Pretty

4. Schattige bordendrager

Heb je een schattig neefje of nichtje? Kinderen vinden het hartstikke leuk om een taak te hebben tijdens de bruiloft. Ze kunnen dan ook goed een bord naar buiten dragen voor de bruid of zelfs het bruidspaar richting het altaar loopt. Cute!

5. Originele foto´s van de ringen

Als het goed is hebben jullie ringen uitgekozen die jullie ontzettend mooi vinden en waar jullie ook best een beetje trots op zijn. Die ringen mogen dan ook echt wel gezien worden! Je kunt heel wat leuke settings bedenken voor een foto van de ringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze ring van de bruid met haar bruidsparfum?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *