Een vintage bruiloft is helemaal hip. Voer dit thema door in de bruidskleding, maar ook in de styling. Gebruik mooie oude decoratiestukken en plunder de zolder van je opa en oma of ouders. Wedden dat je heel goedkoop allemaal prachtstukken weet te bemachtigen?

Vintage wordt weer steeds populairder. Niet alleen als stijl voor de meubels in huis, maar ook als thema voor bruiloften. En het fijne is dat je hier niet perse veel geld aan kwijt hoeft te zijn. Met wat speurwerk kun je namelijk heel goedkoop prachtige dingen op de kop tikken!

Decoratie

De foto die gebruikt is bovenaan dit blog is een mooi voorbeeld van decoratie op een bruiloft met het vintage thema. Dit zijn oude spullen die je gemakkelijk tweedehands kunt krijgen en kunt stylen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de kringloopwinkel of ga wat zolders af van familieleden.

Op de glazen deuren die je op de foto ziet, zijn de namen van de gasten geschreven voor de tafelschikking. Handig! Hieronder zie je nog meer leuke ideeën voor de decoratie van een vintage bruiloft, zoals bijvoorbeeld vintage stoelen voor bij de ceremonie!

Vintage trouwkleding

Maar natuurlijk moet jij zelf ook helemaal matchen met je omgeving. Kies daarom een bijpassende trouwjurk. De bruid op onderstaande foto heeft het vintage thema perfect door weten te zetten in haar eigen look. De trouwjurk zelf is al prachtig, maar de combinatie met de schoenen maakt het geheel helemaal af!

Naast je eigen kleding kun je ook denken aan de kleding van belangrijke gasten op jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van je bruismeisjes of getuigen? En ook jouw bruidegom kan zijn look een vintage touch geven, bijvoorbeeld met een paar mooie bretels!

Wat is het thema van jullie bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *