Hoe origineel is het om een echte milkshakebar op je bruiloft te hebben? Dit past perfect bij een vintage thema en de gasten zullen het heerlijk vinden! Laat ze hun eigen smaak kiezen en hun favoriete topping toevoegen. De milkshakebar is leuk op een warme zomerbruiloft, maar ook in de winter kun je milkshake’s drinken. Je kunt de milkshakebar bijvoorbeeld goed gebruiken als desserbuffet! 

Toen wij deze prachtige foto´s vonden van een bruidspaar met unieke milkshakebar, waren we meteen verkocht. Sowieso is het altijd erg leuk om een speciale themabar aan de bruiloft toe te voegen, maar deze vintage variant is helemaal geweldig! Perfect voor een prachtige fotoshoot, maar natuurlijk ook erg lekker. Je zult je gasten vast ook erg blij maken met een lekkere milkshake, zeker wanneer ze hem helemaal zelf samen kunnen stellen!

Vintage milkshakebar

Deze vintage milkshakebar is de perfecte combinatie tussen een bruiloft thema, achtergrond voor de fotoshoot en een verrassing voor de gasten. Het is immers hartstikke leuk om de gasten hun eigen milkshake samen te laten stellen. Dit kun je doen tijdens de receptie, maar het is ook een leuke vervanging van het dessert bij jullie diner. En hoe leuk is het om romantische foto´s te laten maken met zo´n decor? Het vintage gevoel spat er vanaf!

Wat heb je allemaal nodig?

Zijn jullie een beetje handig en creatief? Dan kunnen jullie zelf een milkshakebar maken voor jullie bruiloft. De bar zelf maak je van hout en kun je decoreren met allerlei vintage elementen. Bij de kringloop kun je vaak mooie spullen vinden voor weinig geld. Zorg ook voor mooie glazen voor de milkshakes.

Om de gasten hun eigen milkshake samen te laten stellen, kun je gebruik maken van verschillende lekkere toppings. Wat dacht je van vers fruit, koekjes, stukjes chocola of spikkels? Vergeet ook niet om papieren rietjes aan te schaffen in de themakleur van jullie bruiloft!

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *