Vintage milkshakebar op jullie bruiloft

Hoe origineel is het om een echte milkshakebar op je bruiloft te hebben? Dit past perfect bij een vintage thema en de gasten zullen het heerlijk vinden! Laat ze hun eigen smaak kiezen en hun favoriete topping toevoegen. De milkshakebar is leuk op een warme zomerbruiloft, maar ook in de winter kun je milkshake’s drinken, bijvoorbeeld in plaats van een dessertbuffet.

We vonden deze prachtige prachtige milkshakebar en waren meteen verkocht. Sowieso is het altijd erg leuk om een speciale themabar aan de bruiloft toe te voegen, maar deze vintage bar is helemaal geweldig! Perfect voor een prachtige fotoshoot, maar natuurlijk ook erg lekker. Je zult je gasten vast ook erg blij maken met een lekkere milkshake, zeker wanneer ze hem helemaal zelf samen kunnen stellen.

Vintage milkshakes

Deze vintage milkshakebar is de perfecte combinatie tussen een bruiloft thema, achtergrond voor de fotoshoot en verrassing voor de gasten. Het is immers hartstikke leuk om de gasten hun eigen milkshake samen te laten stellen. Dit kun je doen tijdens de receptie, maar het is ook een leuke vervanging van het dessert na het diner. En hoe leuk is het om romantische foto´s te laten maken met zo´n decor? Het vintage gevoel spat er vanaf!

Toppings

Om de gasten hun eigen milkshake samen te laten stellen, kun je gebruik maken van verschillende lekkere toppings. Wat dacht je van vers fruit, koekjes, stukjes chocola of spikkels? Vergeet ook niet om papieren rietjes aan te schaffen in de themakleur van jullie bruiloft.

Ben je benieuwd naar de rest van de fotoshoot van dit prachtige bruidspaar? We vonden hem op deze site.

Zou jij een milkshakebar op je bruiloft willen? 

One comment to “Vintage milkshakebar op jullie bruiloft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *