Heb jij al nagedacht over het bruidskapsel voor jullie bruiloft? Er zijn heel wat verschillende mogelijkheden. Zo kun je je haar laten opsteken of juist gaan voor losse lokken. Je haar in een vlecht levert ook een mooi plaatje op. Bovendien is het net even anders dan de meeste bruidskapsels!

Een bruidskapsel is erg belangrijk. Het bepaalt immers een deel van je look voor the big day. Op internet kun je inspiratie opdoen voor een bruidskapsel dat goed bij je past. Heb je lange haren? Veel bruiden kiezen er voor om hun haren op te steken, maar het kan natuurlijk ook anders. Een vlecht is een mooi alternatief!

Vlecht als bruidskapsel

Wil je geen losse lokken, maar ook geen opgestoken kapsel? Dan is een vlecht misschien wat voor jou. Dit kan prachtig staan boven een trouwjurk. Er zijn verschillende soorten die je kunt gebruiken als bruidskapsel. Een strakke vlecht ziet er netjes uit. Een lossere variant geeft een wat meer nonchalante uitstraling. Je kunt je haar ook invlechten of een klein vlechtje maken en je haar vervolgens opsteken. Hierdoor zit het net even wat speelser dan anders.

Bruid met vlecht

Fotograaf: Zoe Lonergan via Brides

Bohemian bruid

Het haar van een bohemian bruid hoeft niet zo netjes te zijn. Geen strak opgestoken bruidskapsel dus! Bij een buitenbruiloft of een bruiloft met een bohemian tintje kan een rommelige vlecht in plaats daarvan erg leuk staan. Het geeft een frisse uitstraling en zorgt voor het echte buitengevoel. Zeker gecombineerd met een bloemenkrans, een mooie bohemian bruidsjurk en wat sieraden ziet dit er leuk uit.

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor jullie eigen bruiloft? Wat dacht je van deze prachtige bruiden met vlecht!

Bruid met vlecht

Fotograaf: Lovedale Photography via Polkadot Bride

Bruid met vlecht

Fotograaf:Tessa Barton via Brides

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *