Vlecht als bruidskapsel

Fotograaf: Kurtz Orpia (links), Tenth and Grace (rechts) via Style Me Pretty

Heb jij al nagedacht over een trouwkapsel? Er is van alles mogelijk. Je kunt je haar laten opsteken of juist gaan voor losse lokken. Je haar in een vlecht levert ook een mooi plaatje op. Bovendien is het net even anders dan de meeste bruidskapsels! 

Een bruidskapsel is erg belangrijk. Het bepaalt immers een deel van je look voor the big day. Heb je lange haren? Veel bruiden kiezen er voor om hun haren op te steken, maar het kan natuurlijk ook anders.

Vlecht als bruidskapsel

Wil je geen losse lokken, maar ook geen opgestoken kapsel? Dan is een vlecht misschien wat voor jou. Dit kan prachtig staan boven een trouwjurk. Er zijn verschillende soorten die je kunt gebruiken als bruidskapsel. Een strakke vlecht ziet er netjes uit. Een lossere variant geeft een wat meer nonchalante uitstraling. Je kunt je haar ook invlechten of een klein vlechtje maken en je haar vervolgens opsteken. Hierdoor zit het net even wat speelser dan anders.

Fotograaf: Zoe Lonergan via Brides

Bohemian bruid

Het haar van een bohemian bruid hoeft niet zo netjes te zijn. Geen strak opgestoken bruidskapsel dus! Bij een buitenbruiloft of een bruiloft met een hohemian tintje kan een rommelige vlecht in plaats daarvan erg leuk staan. Het geeft een frisse uitstraling en zorgt voor het echte buitengevoel. Zeker gecombineerd met een bloemenkrans, een mooie bohemian bruidsjurk en wat mooie sieraden ziet dit er leuk uit.

Fotograaf:Tessa Barton via Brides

Hoe ziet jouw bruidskapsel er uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *