3 Ideeën voor het Volkswagenbusje op jullie bruiloft

Er zijn heel wat soorten trouwvervoer mogelijk, maar klassieke auto´s worden nog steeds op veel bruiloften gebruikt. Het Volkswagenbusje is dankzij zijn schattige uiterlijk geliefd onder veel bruidsparen. Wij geven je drie leuke manieren om dit busje in te zetten op jullie eigen bruiloft.

Volkswagenbusjes zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar. Vooral pastelkleuren zijn erg populair, maar ook felle kleurtjes doen het goed. Er is vast wel een kleur die bij jullie thema past. Hebben jullie het perfecte Volkswagenbusje gevonden? Gebruik hem dan voor een van de volgende onderdelen van jullie bruiloft:

#1. Als Trouwvervoer

Een Volkswagenbusje is uiteraard erg geschikt als trouwvervoer. Leuk voor jullie samen, maar ook handig wanneer jullie familie of vrienden mee willen nemen naar de trouwlocatie. Er is immers ruimte genoeg! Vergeet ook vooral niet een aantal mooie foto´s te laten maken met het busje op de achtergrond.

#2. Als photobooth

Het is een origineel idee om jullie Volkswagenbusje als photobooth te gebruiken. Er zijn bedrijven die deze photobooth verhuren, maar natuurlijk kun je hem ook zelf in elkaar knutselen. Zet buiten een paar leuke bordjes neer en richt de bus zo in dat gasten er zelf foto´s kunnen maken, bijvoorbeeld voor in het gastenboek. Succes gegarandeerd!

#3. Met een Volkswagenbusje op huwelijksreis

Jullie zouden er ook voor kunnen kiezen om een Volkswagenbusje na jullie bruiloft te huren voor de huwelijksreis. Hoe romantisch is het om samen door Europa te trekken met een schattige camper? Jullie hebben alle vrijheid en kunnen dagelijks beslissen waar de reis heen zal gaan. Lekker avontuurlijk en erg gezellig! Lijkt het jullie wel wat om met een Volkswagen camperbusje op huwelijksreis te gaan? Huur er dan een via Goboony, zij hebben de keuze uit tientallen prachtige busjes.

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *