3 Voordelen van een verlovingsshoot

Bijna alle bruidsparen hebben wel prachtige foto´s van hun bruiloft. De maanden hiervoor zijn echter ook heel bijzonder. Sommige stellen kiezen er daarom voor om een speciale verlovingsshoot te laten doen bij hun trouwfotograaf. Dit heeft heel wat voordelen.

Een verlovingsshoot laat je maken in de maanden voor jullie bruiloft. Eigenlijk is het een romantische fotoshoot van jullie als koppel. Niet zo gek dus dat het ook vaak een loveshoot wordt genoemd.

#1. Jullie kunnen herinneringen aan de verloving vastleggen

Naast de foto´s van de bruiloft is het leuk om ook foto´s te hebben van de periode die hieraan vooraf gaat. Als het goed is leven jullie tijdens de verloving op een roze wolk en het is prachtig om al die liefde vast te laten leggen in jullie eigen loveshoot.

#2. Jullie leren de fotograaf kennen

Natuurlijk is dat niet de enige reden om een verlovingsshoot te laten maken. Het is namelijk ook een goede manier om vast te wennen aan het poseren voor foto´s. Om je trouwfotograaf beter te leren kennen, is het zeker aan te raden om deze foto´s door dezelfde fotograaf te laten maken. Zo weten jullie vast hoe hij te werk gaat en weet de trouwfotograaf al beter wat jullie graag willen.

#3. Jullie kunnen de foto´s gebruiken voor de trouwkaarten

Na afloop van de verlovingsshoot hebben jullie een aantal prachtige foto´s die je kunt gebruiken voor de trouwkaart, het programmaboekje of als decoratie op jullie trouwdag. Jullie hebben ongetwijfeld zelf ook foto´s van jullie samen, maar wanneer een professionele fotograaf ze maakt, zien ze er toch net even anders uit.

Kosten van een verlovingsshoot

Een verlovingsshoot kost meestal tussen de 200 en 500 euro. Veel trouwfotografen hebben echter een speciale deal voor je wanneer je ze ook vraagt voor de bruiloft. Sommige fotografen bieden de verlovingsshoot zelfs gratis aan wanneer je ze voor een bepaald aantal uren boekt tijdens de bruiloft. Het is dus zeker slim hier vooraf vast naar te informeren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *