Vrijgezellen outfit voor vrijgezellenfeest vrouwen

Unieke vrijgezellen outfit voor jullie vrijgezellenfeest

Het trouwseizoen staat weer op het punt te beginnen en dat brengt heel wat gezellige vrijgezellenfeesten met zich mee. Vaak wordt van alles uit de kast getrokken om de bruid of bruidegom een waanzinnig leuke dag te laten beleven met de gekste activiteiten. Willen jullie er echt een onvergetelijk feest van maken? Dan kan een vrijgezellen outfit niet ontbreken! 

Ga jij binnenkort trouwen en hoop je stiekem dat er een fantastisch vrijgezellenfeest voor je wordt georganiseerd? Of is het jouw taak om het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin te verzorgen? Dan kun je dit vrijgezellenfeest extra bijzonder maken door matchende outfits te regelen!

Vrijgezellen outfit

Er zijn heel wat leuke vrijgezellenfeest ideeën te bedenken. Zo wordt de bruid of bruidegom vaak in een opvallend pakje gehesen waardoor iedereen kan zien dat hij of zij bijna gaat trouwen. Bunny pakjes en andere foute outfits zijn natuurlijk hilarisch, maar er zijn ook heel wat andere manieren om de vrijgezel lekker op te laten vallen. Helemaal leuk is het wanneer de vrijgezellen outfit matcht met de outfits van de rest van de groep. Bij Digitransfer kunnen jullie daarom zelf t-shirts ontwerpen voor het vrijgezellenfeest. Deze t-shirts zorgen meteen voor een echt groepsgevoel en bovendien weet je zeker dat het niemand zal ontgaan dat jullie een vrijgezellenfeestje vieren!

Vrijgezellenfeest vrouwen

Voor een vrijgezellenfeest met vrouwen zijn er genoeg verschillende outfits te bedenken. De bruid kan een shirt dragen met de tekst bruid of bride to be en voor de rest van de vrouwen kunnen jullie een t-shirt regelen met het opdruk team bride of bridal squad. Een grappige quote of een leuke afbeelding maakt de t-shirts extra bijzonder. Met accessoires zoals een sluier of een tiara maak je de outfit van de bruid helemaal af!

Vrijgezellenfeest mannen

Bij een vrijgezellenfeest met mannen kunnen ook matchende t-shirts worden gedragen. Het is leuk om hierbij voor een grappige tekst te gaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van buy this guy a shot – he´s tying the knot of sorry ladies, this guy´s getting married voor de bruidegom? En bachelor drinking team of what happens at the bachelor party stays at the bachelor party voor zijn vrienden? Zeker weten dat jullie een hoop plezier aan deze vrijgezellenfeest t-shirts zullen beleven!

Bachelor Crew

Vrijgezellenfeest buitenland

Willen jullie er echt een bijzonder vrijgezellenfeest van maken? Dan is het een gaaf idee om een tripje naar het buitenland te organiseren! Natuurlijk betekent dit niet dat jullie meteen naar Las Vegas hoeven af te reizen. Ook in Europa zijn er genoeg leuke bestemmingen waar je voor weinig geld heen kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Praag, Boedapest of Barcelona? Beperken jullie het vrijgezellenfeest toch liever tot een enkele dag? Ga dan voor een dagje Parijs, Antwerpen of Londen. Houd aanbiedingen en fijne deals in de gaten, dan hoeft het niet veel geld te kosten!

Als jullie met de hele groep naar het buitenland vertrekken, is het natuurlijk extra leuk om matchende outfits te dragen. Met unieke t-shirts voor het vrijgezellenfeest is niet alleen de bruid of bruidegom herkenbaar, maar zal de hele groep lekker opvallen!

T-shirt vrijgezellenfeest laten bedrukken

Lijkt het je leuk om zelf ook zo´n unieke vrijgezellen outfit te regelen voor de bruid of bruidegom en de rest van de vriendengroep? Je kunt deze t-shirts voor vrijgezellenfeesten vinden bij Digitransfer. Via een simpele online ontwerptool is het mogelijk om jullie eigen t-shirts, truien en andere kledingstukken te laten bedrukken. Je kunt hier bijvoorbeeld een tekst, afbeelding of logo voor gebruiken. Overigens hoef je niet bang te zijn dat je een foutje maakt in het ontwerp. Voor het bedrukken begint, wordt jullie ontwerp namelijk nog eens nagekeken door een team van professionele ontwerpers. Heb je zelf even geen inspiratie? Geen enkel probleem! Dan neem je gewoon een kijkje in de shop waar je kunt kiezen uit verschillende toffe designs.

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.