In het trouwseizoen is het niet alleen erg druk met bruiloften, maar vieren ook veel brides to be hun vrijgezellenfeest. Gezellig met een groep meiden de stad in om een drankje te drinken, wat gekke opdrachten te doen of een uitdagende workshop te volgen. Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest? Dan moet je deze 3 items zeker aan je boodschappenlijstje toevoegen!

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is niet altijd gemakkelijk. Wanneer jullie met een grote groep zijn, zullen jullie ook te maken krijgen met veel verschillende soorten wensen. En niet alleen de verschillende activiteiten kosten geld, ook zul je waarschijnlijk vooraf al wat spullen voor het vrijgezellenfeest moeten kopen. Hoe groot of klein het budget ook is, onderstaande items kunnen in ieder geval niet ontbreken!

Vrijgezellenfeest items

Houd je boodschappenlijstje maar vast paraat, want het is altijd slim om voor het vrijgezellenfeest vast wat inkopen te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze 3 items:

#1 Sjerp voor de bride to be

Traditioneel wordt de bruid speciaal voor het vrijgezellenfeest aangekleed in de meest hilarische outfits. Of jullie de bruid nu volledig voor paal willen laten lopen of niet, het is in ieder geval de bedoeling dat ze te herkennen is in de grote groep met vrouwen. Vergeet daarom vooral niet om een leuke sjerp of een ander opvallend item voor haar aan te schaffen. Deze roze sjerp met bride to be er op is nooit verkeerd. De bruid zal er vast geen problemen mee hebben om hier in rond te lopen!Vrijgezellenfeest items sjerp

#2 Plak tatoeages

Overigens hoeft niet alleen de bruid herkenbaar te zijn, het is natuurlijk ook leuk wanneer de rest van de dames wat versiering heeft. Met deze gouden plak tatoeages vormen jullie meteen een echte groep: Team Bride! Bovendien geven ze een fijn zomers festival gevoel.

Vrijgezellenfeest items plak tatoeages

#3 Foto props

Een vrijgezellenfeest kan niet zonder een heleboel leuke foto´s als herinnering aan deze gezellige dag. Door een setje foto props aan te schaffen, wordt het maken van foto´s nóg leuker. Zeker weten dat jullie de grootste lol hebben!

Vrijgezellenfeest items foto props

Leuke tip: Neem een polaroid camera mee en geef de foto´s mee aan de bruid aan het einde van de dag. Of stel na afloop van het vrijgezellenfeest een fotoboekje samen met de leukste foto´s. Jullie kunnen dit boekje vervolgens tijdens de bruiloft cadeau geven aan de bruid. Zo weet je zeker dat ze dit vrijgezellenfeest nooit meer gaat vergeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *