Trouwen in de wintermaanden heeft iets sprookjesachtig, maar staan bibberen in je trouwjurk is natuurlijk niets. Zorg er daarom voor dat je warm bent aangekleed op jullie grote dag, bijvoorbeeld met een mooie gebreide sjaal of een paar schattige wanten. Met deze tips moet warm blijven zeker lukken!

In de wintermaanden vinden minder bruiloften plaats dan in de zomer. Niet zo gek, want de temperatuur daalt flink en buiten wordt het grauw en donker. Toch kan dat winterse gevoel ook juist heel fijn zijn. Een Scandinavische winterbruiloft is bijvoorbeeld een heel leuk idee. Met een paar gebreide accessoires en een fijne jas over je trouwjurk heen, zul je het niet snel koud krijgen.

Warm blijven met accessoires

De bruiloft zelf is misschien voor het grootste gedeelte binnen, maar tijdens het maken van de foto´s zullen jullie toch echt de kou in moeten. Hier kun je je maar beter goed voor kleden. Een trouwjurk is uit zichzelf niet echt heel warm, zeker wanneer je voor een strapless variant kiest. Een leuke gebreide sjaal en een paar bijpassende wanten kunnen echter heel leuk staan bij jouw trouwoutfit. En zo weet je zeker dat je het niet koud zult krijgen!

Jasje over je trouwjurk

Warme accessoires zijn natuurlijk fijn, maar je kunt nog meer doen tegen de kou. Heb je een strapless trouwjurk of een jurk met korte mouwtjes uitgekozen? Dan is het fijn om hier een jasje overheen te dragen. Er zijn allerlei leuke combi´s te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoer spijkerjasje, leren jasje, wollen vest of houthakkersblouse? Dit is niet alleen lekker warm, maar ook nog eens origineel. Op deze manier kun je ook meteen wat kleur toevoegen! Bovendien zorgt dit voor afwisseling in de trouwfoto´s. Je outfit is zo steeds weer een beetje anders.

Leg dekentjes neer

Natuurlijk wil je ook dat de gasten warm blijven op jullie winterbruiloft. Leg daarom verspreid over de trouwlocatie dekentjes neer die ze kunnen pakken als ze het koud krijgen. Wanneer jullie zelf naar buiten gaan voor de fotoshoot, is het ook handig om zo´n dekentje mee te nemen. Hier kunnen jullie tussen het maken van de foto´s door even samen onder opwarmen. Niet alleen handig, ook erg knus en romantisch!

Kunnen jullie nog wel wat tips en ideeën gebruiken? Lees dan dit blog eens over het organiseren van een winterbruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *