Als bruid wil je er perfect uitzien op jullie grote dag. Een prachtige jurk, killer heels, je haren helemaal in stijl en mooie make-up. Daarnaast besteed je natuurlijk ook even wat extra aandacht aan je sieraden. Je oorbellen zijn daar een belangrijk onderdeel van.

Mooie oorbellen maken je bruidslook helemaal af. Je kunt kiezen voor grote eyecathers of juist subtiele knopjes. Als je het goed doet, zijn je oorbellen een aanvulling op je haar, je jurk en je make-up. Het moet één geheel worden. Heb je een drukke jurk? Dan kun je misschien beter voor simpele oorbellen gaan. Kan het totaalplaatje echter nog wel iets opvallends gebruiken? Dan kun je een paar mooie grote hangers kopen!

Net als dat er heel veel verschillende trouwjurken zijn waar je uit kunt kiezen en je allerlei mogelijkheden hebt voor je bruidskapsel, kun je ook eindeloos blijven zoeken naar het perfecte paar hangers voor in je oren. Of ga je toch voor knopjes of parels? Laat je inspireren door de volgende bruiden!

Groot en opvallend

Als bruid mag je best een beetje opvallen. Je kunt dan ook kiezen voor oorbellen met een groot bling bling gehalte. Ga bijvoorbeeld voor een paar mooie hangers met glinsterende stenen er in.

Kleine oorbellen

Draag je meerdere sieraden, een opvallend haaraccessoire of zware make-up? Dan kan de combinatie met grote hangers wel eens too much zijn. In plaats hiervan kun je daarom ook voor kleinere en minder opvallende knopjes gaan.

Extra kleur toevoegen

Oorbellen zijn ook een mogelijkheid om meer kleur aan je trouwoutfit toe te voegen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door voor hangers te gaan met een gekleurde steen er in. Zo kun je op een subtiele manier jullie themakleur terug laten komen in je outfit.

One comment to “Welke oorbellen kies jij als bruid?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *