Hebben jij en je verloofde al plannen om samen de wereld te verkennen? Of ga je binnenkort naar een bruiloft waarbij het bruidspaar gek is op reizen? Dan is een wereldkaart het perfecte huwelijkscadeau! Wij mogen een prachtige wereldkaart met een uniek design weggeven. Wil je kans maken op deze prijs? Lees dan snel verder!

Steeds meer stellen vinden het heerlijk om samen op avontuur te gaan en zo veel mogelijk van de wereld te zien. Houden jullie ook zo van reizen? Dan is het leuk om thuis een grote wereldkaart aan te muur te hangen waarop al jullie droombestemmingen staan aangegeven. Zo kunnen jullie herinneringen ophalen aan eerdere reizen of vast wegdromen over de reizen die jullie nog gaan maken.

Wereldkaart als muurdecoratie

Tegenwoordig hebben de meeste bruidsparen geen complete inboedel meer nodig, maar een bijzonder huwelijkscadeau voor in huis is natuurlijk altijd leuk. Zeker voor reislustige stellen is een grote wereldkaart aan de muur een stoere eyecatcher. Het is natuurlijk helemaal leuk wanneer deze wereldkaart een uniek design heeft dat perfect bij het interieur past. Bij Wereldkaarten.nl heb je daarom de keuze uit meer dan 100 verschillende designs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kaart in zachte tinten, een vintage thema of geometrische vormen?

Grote wereldkaart boven de bank

Vlaggetjes voor al jullie reizen

Een grote kaart aan de muur is sowieso al leuk, maar je kunt je wereldkaart nog persoonlijker maken door alle reizen die jullie samen gemaakt hebben met gekleurde vlaggetjes aan te geven. Door deze vlaggetjes in de kaart te prikken, zie je meteen waar jullie allemaal zijn geweest. Gaan jullie vlak na de bruiloft op huwelijksreis? Dan is het eerste vlaggetje vast binnen!

Alternatief voor het gastenboek

Een ander leuk idee is het gebruiken van de wereldkaart als alternatief voor het gastenboek. Wanneer jullie een grote wereldkaart op canvas bestellen, kunnen de gasten hier hun namen op schrijven. Zo hebben jullie niet alleen een prachtig doek om aan de muur te hangen, maar doet dit jullie ook nog eens dagelijks aan jullie bruiloft denken!

Geometrische wereldkaart zwart wit

Huwelijkscadeau voor het bruidspaar

Wil je een grote wereldkaart als huwelijkscadeau geven aan het bruidspaar? Bespaar jezelf dan wat moeite en sleep de kaart niet mee naar de trouwlocatie. Niet alleen zal het voor het bruidspaar lastig zijn om dit enorme gevaarte mee naar huis te nemen, ook is de verrassing veel groter wanneer je hem vast bij hen thuis neerzet. Vraag wat hulp van de ceremoniemeester of directe familie om dit te regelen zonder dat het bruidspaar iets door heeft!

Wereldkaart interieur

Winactie

Enthousiast geworden? Wij hebben een leuke winactie waarbij je een grote wereldkaart op canvas (120 x 80 cm) ter waarde van maar liefst €119,95 kunt winnen! Leuk voor aan jouw eigen muur of om als huwelijkscadeau aan een bruidspaar te schenken. Als winnaar mag je zelf een keuze maken uit de meer dan 100 verschillende designs van Wereldkaarten.nl!

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg Bruiloft Inspiratie op Facebook.
  • Laat uiterlijk 31 augustus 2018 een reactie achter onder de winactie op onze Facebookpagina

Vanaf 1 september 2018 zullen wij contact opnemen met de winnaar.

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *