Gaan jullie trouwen en ben je op zoek naar inspiratie? In oktober wordt ´Jullie Feestje´ georganiseerd, een trouwbeurs in een compleet nieuw jasje. Leveranciers worden hier uitgedaagd om zich op creatieve wijze te presenteren.

Weddingplanners Gerina van Gelder en Eline Koemans zijn de bedenkers van dit unieke concept. ´Jullie Feestje´ is geen standaard beurs in een saaie hal, maar vindt plaats in de rustieke houten schuur van De Schaapskooi in Ottoland. Er zijn geen normale stands voor de leveranciers, zij moeten al hun creativiteit gebruiken om een inspirerende presentatieplaats te creëren. Dit maakt deze beurs zo anders dan alle andere trouwbeurzen die er zijn.

´Jullie Feestje´ is een plek vol inspiratie en de mooiste ideeën voor een prachtige trouwdag. Er zijn interessante workshops te volgen, prijzen te winnen en je kunt advies krijgen van experts. Bovendien vertrekken jullie met een goed gevulde goodybox van de leveranciers, om alles thuis nog eens rustig door te kunnen nemen.

De beurs ‘Jullie Feestje’ wordt georganiseerd op vrijdag 9 oktober 2015 van 16.00 uur tot 21.30 uur én op zaterdag 10 oktober 2015 van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het event vindt plaats in De Schaapskooi, A89, Ottoland. Tickets zijn te bestellen voor €15,00 per stuk. Tot 1 augustus ontvang je via de site een vroegboek korting van €5,00.

Win gratis tickets 

Lijkt het je wel wat om samen met je husband to be of een vriendin een bezoekje te brengen aan deze trouwbeurs? Bruiloft Inspiratie geeft 2 x 2 kaartjes weg voor ´Jullie Feestje´. Winnen? Laat dan een reactie achter waarin je beschrijft waarom je wel wat inspiratie kunt gebruiken voor jullie bruiloft. De leukste reacties winnen de kaarten. Meedoen kan tot en met vrijdag 26 juni 2015.

6 reacties op “WIN: kaartjes voor Jullie Feestje – dé droombeurs voor bruidsparen”
 1. Rick Reijersen van Buuren

  Wij moeten nog even wachten met trouwen totdat ik over een jaar ben afgestudeerd maar vinden het stiekem al wel leuk om te kijken

  . Doordat mijn vriendin wat rustiger is en ik explosief extrovert verschillen onze beelden over een ideale bruiloft nog wel eens. Het is dus tof om dingen tegen te komen die we allebei leuk vinden.

  We denken dat ‘jullie feestje’ een beurs is waar we veel van die wowmomenten samen gaan beleven.

 2. Wauuuw wat gaaf om inspiratie op te kunnen doen voor onze trouwdag! Volgend jaar zomer gaan wij trouwen en we willen nog genoeg leuke, originele, bijzondere ideeen opdoen om dit tot een onvergetelijke dag te maken voor ons èn onze gasten!

 3. Rianne P.

  Wauw, de omschrijving van de beurs klinkt echt super leuk. Het lijkt me een geweldige ervaring om daar rond te lopen tussen alle mooie dingen en zo inspiratie op te doen voor onze eigen bruiloft in mei volgend jaar. Veel zou ik zelf willen doen en ik heb wel een aantal ideeën maar ik wil vooral originele accessoires gebruiken dus ook veel DIY. Ons thema wordt romantisch en hopelijk kan ik meer ideeën op de beurs opdoen!

 4. Rianne

  Ik dacht nooit meer te gaan trouwen nadat mijn vorige relatie stuk liep vlak voor de bruiloft, maar nu heb ik dan toch de man van mijn dromen gevonden en kijken we uit naar een super romantische winterbruiloft. Lijkt me leuk om nog wat inspiratie op te kunnen doen samen!

 5. Jamie Lynn

  Wat leuk, een keer iets anders! Ik kan zeker inspiratie gebruiken voor onze bruiloft, want ik ben net ten huwelijk gevraagd! We willen veel zelf gaan doen (DIY), maar verder weten we nog niet wat we precies willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *