WIN: pre-wedding pakketje van Bonjour To You!

Almost Married pakket 3Ga je bijna trouwen? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Bonjour To You. Deze hippe webwinkel verkoopt allerlei leuke producten voor brides to be. En als je net verloofd bent, dan zijn de Almost Married Pre Wedding Memory Cards zeker wat voor jou!

Je bruiloft is één van de mooiste dagen van je leven, maar ook de voorbereidingen kunnen al zorgen voor fantastische herinneringen. De Almost Married Pre Wedding Memory Cards zijn prachtige kaarten waarop je de de twintig belangrijkste gebeurtenissen kunt vastleggen. Op deze manier maak je een verzameling van de hoogtepunten die samen leiden naar jullie grote dag.
Almost Married card 2

Mooie momenten vastleggen

Heb je dé perfecte jurk gevonden? Heeft het gesprek met de trouwambtenaar plaatsgevonden of heb je jouw vrijgezellenfeest overleefd? Je kunt het allemaal kwijt op deze kaarten. En is the big day dan uiteindelijk toch tot een einde gekomen? Als je alle kaarten samenvoegt, kun je keer op keer weer genieten van die mooie momenten.

Winnen!

Lijkt het je wel wat om de voorbereidingen van jullie bruiloft vast te leggen? Of zoek je nog een leuk verlovingscadeautje? Bruiloft Inspiratie mag een pre-wedding pakketje weggeven van Bonjour To You! In dit pakketje zitten de Almost Married Pre Wedding Memory Cards en tien schattige Merci Beaucoup stickertjes.

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan een mailtje met als onderwerp pre-wedding pakketje naar [email protected]. Vergeet niet je naam en adres in de mail te vermelden.

Deze actie loopt tot en met 16 maart 2015. 

Niet gewonnen? Helaas! Gelukkig kun je ook zelf gaan shoppen bij Bonjour To You. Je vindt hier nog veel meer hippe producten voor jullie bruiloft.

Bonjour to you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *