Gaan jullie trouwen in de winter? Dan is het winter wonderland thema natuurlijk ideaal! Helaas is de kans op een wit pak sneeuw in Nederland erg klein, maar de rest van het thema kunnen jullie gelukken zelf verzorgen!

Trouwen op een koude, winterse dag is zo gek nog niet. Het is tenslotte heerlijk romantisch om met elkaar en jullie gasten binnen op te warmen bij een knapperend haardvuur met een dampende beker warme chocolademelk erbij (die de gasten zelf hebben kunnen maken bij de warme chocolademelk bar natuurlijk). Wat hoort er nog meer bij een winter wonderland thema?

Jullie eigen winter wonderland

Of de omgeving buiten nou in een spookjeslandschap verandert of niet, binnen kunnen jullie het sowieso sfeervol decoreren. Bij een winterbruiloft horen veel kaarsen en lichtjes, zachte plaids, schapenvachten en kussens en maak gebruik van warme kleuren. Het doorvoeren van een thema zit in de details. Vergeet bijvoorbeeld ook niet om de bruidstaart in stijl te (laten) maken en een mooi winters bruidsboeket uit te kiezen. Dennenbomen en dennenappels zijn leuk om te gebruiken als decoratie in plaats van zomerse bloemen.

Winter wonderland

Fotograaf: Brooke Bakken Photography via Elizabeth Anne Desings

Winterbruiloft trouwkleding

De trouwkleding kunnen jullie natuurlijk ook aan laten sluiten bij het thema. Om het buiten lekker warm te blijven houden tijdens het maken van de foto´s, kun je een leuke sjaal, een paar gebreide wanten of een warme jas meenemen. Dit is niet alleen handig, maar het staat ook nog eens super leuk op de foto´s! Vergeet ook niet om voor een aantal warme dekentjes te zorgen. Daar kunnen jullie zelf of de gasten knus onder wegkruipen wanneer het toch wat fris wordt!

Trouwen in de winter is super romantisch en minstens zo leuk als een zomerse bruiloft. Nog niet helemaal overtuigd? Neem dan snel een even kijkje bij deze 10 voordelen van een winterbruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *