Trouwen in de winter is lang niet zo populair als een bruiloft in de zomer. Jammer, want een winter bruiloft kan zo ontzettend romantisch zijn. Gaan jullie elkaar in de wintermaanden het jawoord geven? Dan kun je deze 20 inspiratie foto´s vast goed gebruiken!

In de wintermaanden wordt het koud en donker, maar dat wil niet zeggen dat jullie geen knusse bruiloft in dit seizoen kunnen organiseren. Een winter bruiloft kan juist ontzettend mooi en romantisch zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bruiloft met een Scandinavisch tintje? Wij hebben vast wat foto´s ter inspiratie voor je verzameld!

20x Winterbruiloft inspiratie

Deze 20 foto´s geven jou genoeg winterbruiloft inspiratie voor jullie eigen trouwdag. Van de kleding van de bruid tot de bruidstaart en de decoratie, alles ziet er romantisch en gezellig uit met een winters thema!

Winter bruiloft bruidsboeket

Fotocredits: Jocelyn´s Floral via Instagram

Winter bruiloft ceremonie

Fotograaf: Marissa Maharaj via Brides

Winter bruiloft dekentjes voor de gasten

Fotograaf: Isos Photography via Brit + Co

Bruidspaar in de sneeuw

Fotograaf: Darren Roberts

Winterbruiloft plannen

Enthousiast geworden door al deze winterbruiloft inspiratie? Dan is het misschien een idee om zelf ook een winterbruiloft te plannen. Trouwen in de winter heeft een heleboel voordelen. Niet alleen is het een romantisch seizoen waarbij je gemakkelijk sfeer creëert, ook liggen de tarieven van bijvoorbeeld trouwlocaties en trouwfotografen een stuk lager. En natuurlijk zijn er ook heel wat knusse ideeën te bedenken voor jullie winterbruiloft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *