Bruid krijgt bruidsmake-up aangebracht

Zo kies je de juiste bruidsmake-up

Als bruid doe je er natuurlijk alles aan er zo mooi mogelijk uit te zien. Je besteedt dan ook wat extra aandacht aan je haar en make-up. Veel bruiden laten dit doen door specialisten, maar je kunt natuurlijk ook je eigen bruidsmake-up aanbrengen.

Ook al draag je in het dagelijks leven niet of nauwelijks make-up, toch kan het verstandig zijn hier op je bruiloft wel voor te kiezen. De juiste make-up zorgt namelijk voor een mooie egale huid die straalt op de trouwfoto´s. En heb je niet zo goed geslapen van de spanning? Wallen kun je gelukkig zo wegwerken! Je kunt dan kiezen voor de natural look waarbij je eigenlijk nauwelijks door hebt dat je make-up op hebt. Deze make-up maakt de foto´s net even wat mooier. Opvallende bruidsmake-up kan echter ook wat hebben.

Kleuren van je bruidsmake-up

Natuurlijk kun je ook juist kiezen voor hele uitgesproken make-up met felle kleuren. Let er hierbij wel op dat het niet te druk wordt. Zeker in combinatie met sieraden is dit snel het geval. De kleuren van je make-up moeten natuurlijk ook passen bij de kleuren in je jurk en bruidsboeket.

Zelf doen?

Als je altijd gewend bent je eigen make-up te doen en dit niet graag uit handen geeft, kun je er voor kiezen het ook zelf te doen op de dag van de bruiloft. Let er hierbij wel op dat je kwalitatief goede producten gebruikt. Je wilt voorkomen dat je met uitgelopen mascara op de trouwfoto´s komt te staan!

Bruidsmake-up

Fotograaf: Enrich Mcvey

Visagiste

Wanneer je je bruidsmake-up laat verzorgen door een professional dan is het belangrijk om hier goede afspraken over te maken. Laat van te voren een proefsessie doen waarbij je vast kunt kijken of je tevreden bent over het resultaat. Het zou toch jammer zijn als je er op je bruiloft zelf achter komt dat je toch niet zo´n goede visagiste in dienst hebt genomen! Het is handig om vooraf vast wat inspiratie op te doen. Maak bijvoorbeeld een Pinterest bord aan om je stijl duidelijk te maken. Zo kun je ook gemakkelijk aan de visagiste laten zien hoe je de make-up wilt hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *