Zo kies je een persoonlijk huwelijkscadeau + WIN

Het trouwseizoen is volop aan de gang en er vinden dan ook heel wat bruiloften plaats. Gaat er iemand uit jouw familie of vriendenkring trouwen? Dan is het wel zo leuk om een persoonlijk huwelijkscadeau te geven. Alleen hoe kies je dat uit?

Het bedenken van een geschikt cadeau voor een bruiloft is soms best lastig. Vroeger werden er vooral veel huishoudelijke spullen gegeven, maar tegenwoordig wonen de meeste stellen al samen voor ze in het huwelijksbootje stappen. Gelukkig zijn er ook heel wat andere mogelijkheden voor een leuk en origineel huwelijkscadeau.

Een bijzonder huwelijkscadeau

Met een koffiezetapparaat, stofzuiger of strijkijzer maak je de meeste bruidsparen niet zo blij. In plaats van een nuttig cadeau, is het daarom leuk om iets bijzonders te geven. Dit zou een uitje kunnen zijn voor twee, maar ook een fles goede champagne of een doos chique bonbons kan leuk zijn.

Je cadeau personaliseren

Wat voor cadeau je ook aan het bruidspaar wilt geven, het is altijd een goed idee om het te personaliseren. Bij YourSurprise is het bijvoorbeeld mogelijk om allerlei mooie huwelijkscadeaus te voorzien van een eigen tekst of foto. Zo kun je de namen van het bruidspaar of hun trouwdatum op het cadeau laten zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een champagnepakket met gegraveerde champagneglazen als huwelijkscadeau?

Champagnepakket_Bruiloft Inspiratie

Champagnepakket winnen

Ga jij binnenkort naar een bruiloft toe? Wij mogen het champagnepakket Baron Fuenté Brut (ter waarde van €64,95) gratis weggeven aan één van onze lezers! Dit pakket bestaat uit:

 • 2 gegraveerde champagneglazen van Royal Leerdam
 • 1 fles Baron Fuenté champagne
 • Een luxe houten kist met schuifdeksel

Kans maken op deze mooie prijs? Dat kan door hieronder een reactie achter te laten. De winnaar krijgt per mail bericht en ontvangt een kortingscode waarmee het champagnepakket gepersonaliseerd kan worden.

Deze actie loopt tot en met vrijdag 22 juli 2016.

Reacties (11)
 1. Het zou heel leuk zijn om dit te winnen!! Omdat ik de bruiloft van de beste vriend van me vader organiseer zou ik hen hier mee willen verrassen. Omdat ik een student ben en niet zo heel veel te besteden heb zou dit perfect zijn! Let´s hope.

 2. Niet alleen ik zelf ga trouwen maar vrienden gaan ook trouwen, hoe veel mooier is het als je ze op hun dag een mooi cadeau kan geven

 3. Yes! Dit lijkt me top! Ik heb deze zomer in twee weken drie bruiloften van drie superleuke vriendinnen en ik weet zeker dat ze hier alledrie blij mee zouden kunnen zijn, dus dat streept alweer een kado van mn lijstje :)

 4. Ik doe heeeeel graag mee! Mijn vriend en ik trouwen op 08-08 en vrienden van ons trouwen een week later. Dit is echt een heel fijn cadeau om met zijn vieren ons trouwen mee te vieren!

 5. Mijn beste vriendin gaat pas volgende zomer trouwen, maar ze is nu al druk aan het plannen. Wat zou het leuk zijn om haar dit cadeau te kunnen geven!

 6. ♥ Het is altijd bijzonder om te zien hoe twee mensen elkaar zich ‘in de echt verbinden’.
  ♥ Helaas is het altijd lastig om een geschikt kado te vinden….
  ♥ Binnenkort (okt. 2016) ben ik ook nog de getuige bij het huwelijk van mijn beste vriend.
  ♥ En natuurlijk vind ik dat hij een mooi kado verdiend!
  ♥ De liefde die hij namelijk deelt met zijn aanstaande vrouw,
  ♥ is iets wat ik als zeer bijzonder beschouw.
  ♥ Ik weet zeker dat het bruidspaar de gegraveerde glazen enorm zou waarderen,
  ♥ Daarom dat ik het winnen ervan langs deze weg wil proberen!

 7. Wat een leuke prijs! Binnenkort trouwt een ex-collega (tevens vriendin); dit zie ik als een zeer geschikt cadeau.

 8. Wouw ik ga in september dit jaar trouwen! Zou echt ontzettend tof zijn om hiermee onze champagne foto te maken! Wouw!!

 9. Ik, als lid van het ‘dreamteam’ van de bruiloft van mijn lieve vriendinnetje, wil natuurlijk graag een orgineel en bijzonder cadeau voor het bruidspaar. Dat is dit pakket zeker!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *