Zo krijgen jullie de leukste foto´s van jullie trouwdag

Op iedere bruiloft is een trouwfotograaf aanwezig om alle bijzondere momenten vast te leggen. Het is natuurlijk hartstikke leuk om jaren later nog steeds te kunnen genieten van al die leuke foto´s van jullie trouwdag. Een goede fotograaf inschakelen is echter niet het enige wat je kunt doen.

Nederland kent heel wat goede trouwfotografen die prachtige foto´s kunnen maken van jullie trouwdag. Om zeker te weten dat je echt alle leuke, mooie en spontane momenten van jullie bruiloft vast laat leggen, kun je echter nog meer doen. Wij geven je wat ideeën:

Twee trouwfotografen

Eén goede trouwfotograaf is al heel wat waard, maar twee trouwfotografen is eigenlijk nog beter. Samen kunnen ze er voor zorgen dat alle belangrijke momenten op de foto staan. Zo wordt niet alleen jullie kus tijdens de ceremonie gefotografeerd, maar is ook de emotionele reactie van jullie ouders vastgelegd op camera.

Polaroid

Een polaroid camera zorgt voor leuke foto´s die bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden in jullie gastenboek. De gasten kunnen hier zelf foto´s mee maken die meteen worden afgedrukt.

Social media

Vergeet ook niet om je gasten te vragen de foto´s te delen die ze zelf hebben gemaakt. Doe dit bijvoorbeeld met een eigen hashtag of op andere manieren via social media.

I Spy

Een andere manier om aan foto´s te komen via je gasten is door gebruik te maken van het spelletje I Spy. Leg een aantal (wegwerp)camera´s neer en maak een lijstje met opdrachten. Je kunt denken aan dingen als een kus, iemand die hard moet lachen of een fotograaf die een foto aan het maken is. Het is met name voor kinderen een leuk spelletje om deze momenten vast proberen te leggen.

Drones

Het gebruik van drones bij bruiloften is een nieuwe ontwikkeling. Je kunt hier prachtige beelden mee maken van bovenaf. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan moet je je wel goed in de regelgeving verdiepen.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *