Als bruid wil je er perfect uitzien en dan zijn ook de details belangrijk. Je nagels lijken misschien een klein onderdeel van je uiterlijk, maar ze zullen tijdens jullie bruiloft veel gefotografeerd worden. Het is daarom belangrijk hier wat aandacht aan te besteden.

Of het nou tijdens het tekenen van de huwelijksakte is, bij het aansnijden van de bruidstaart, of tijdens het showen van je trouwring: je nagels zullen ongetwijfeld duidelijk op de trouwfoto´s komen te staan. Daarom moet je zeker niet vergeten om ze van te voren goed te verzorgen en van een mooi lakje te voorzien.

Verwen jezelf met een manicure en pedicure

Veel bruiden kiezen voor een manicure voor ze gaan trouwen. Tijdens deze manicure worden de handen en nagels goed verzorgd zodat ze er weer mooi uit komen te zien. Je kunt meteen een mooie nagellak laten aanbrengen. Hebben je trouwschoenen een open voorkant? Of gaan jullie meteen na de bruiloft op huwelijksreis? Dan is het zeker aan te raden om naast je manicure ook meteen een pedicure te boeken.

Kies de juiste nagellak

Zijn je handen en voeten goed verzorgd? Dan is het tijd voor wat nagellak. Veel bruiden kiezen voor een french manicure, simpel en erg elegant. Wil je liever wat meer opvallen? Dan zijn rode nagels misschien een idee. Tijdens de lente- en zomermaanden doen pastelkleuren het ook altijd goed. Om ervoor te zorgen dat je nagellak lang mooi blijft kun je kiezen voor gellak. Zo kun je ook tijdens jullie huwelijksreis nog genieten van jouw perfecte bruidsnagels!

Nagels van de bruidegom

Kunnen de nagels van jouw bruidegom ook wel wat extra aandacht gebruiken? Het is helemaal niet gek om ook voor hem een manicure te regelen. Natuurlijk krijgt hij geen nagellak op, maar een behandeling van zijn handen en het vijlen van zijn nagels kan nooit kwaad.

Zelf bruidsnagels verzorgen

In de weken voor de bruiloft is het belangrijk om je handen en nagels vast goed te verzorgen. Wanneer je last hebt van droge handen kun je ze ´s avonds voor je naar bed gaat met een vette handcrème insmeren. Je nagelriemen behandel je met speciale nagelolie. Probeer je nagels zo weinig mogelijk te knippen en vooral te vijlen. Doe dit altijd in één richting om haakjes te voorkomen.

Wil je ook je eigen nagellak verzorgen voor de bruiloft zelf? Breng dan eerst een base coat op die jouw nagels beschermt en er voor zorgt dat ze mooi egaal worden. Hierna kun je in twee dunne laagjes de kleur aanbrengen die jouw bruidsnagels moeten worden. Tenslotte eindig je met een top coat voor een extra glanzend effect. Op deze manier blijft je nagellak ook langer mooi zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *