Zomerse bruiloft drankjes

Zijn jullie een buitenbruiloft aan het plannen? En hopen jullie op goed weer? Dan is het wel zo fijn als je wat verfrissende drankjes bij de hand hebt. Bijvoorbeeld deze zelfgemaakte limonade in mooie glazen kannen met een kraantje!

Op een warme, zomerse bruiloft is het wel zo fijn wanneer er genoeg drankjes zijn voor de gasten. Zeker wanneer jullie buiten trouwen, zullen gasten snel dorst krijgen. Een groot voordeel aan glazen kannen met lekkere drankjes is dat de gasten zelf wat te drinken kunnen pakken als ze daar trek in hebben.

Homemade lemonade

Zelfgemaakte limonade of water met schijfjes citroen, komkommer of frambozen doen het altijd goed op een warme dag. Het kost weinig en is erg lekker. Gasten kunnen gemakkelijk hun eigen glas bijvullen. Daarbij ziet het er ook nog eens heel leuk uit!

Wat voor drankjes hebben jullie op de bruiloft?

One comment to “Zomerse bruiloft drankjes”
  1. Onze zomerse drankjes hebben we laten maken bij Miniatuurtje. We wilden iets persoonlijks geven aan onze gasten en hebben een foto met bijbehorende tekst opgestuurd. Nu krijgen onze gasten een Limoncello drankje met onze foto flesjes. Het idee gaan we wel overnemen en hebben de catering verzocht om ook limoncello klaar te zetten met ijsblokjes. We sluiten de avond af met een drankje als bedankje op een zomerse avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *