In Nederland weet je nooit goed wat het weer gaat doen. De ene keer komt de regen met bakken uit de lucht, terwijl het de andere keer juist weer stralend weer is. Wordt er veel zon voorspeld voor jullie bruiloft? Dan kunnen jullie wel wat zonnebrillen gebruiken!

Als jullie het geluk hebben op een mooie, zonnige dag te trouwen, dan kun je leuke dingen doen met een paar zonnebrillen. Ze staan niet alleen heel leuk bij de bruid en bruidegom, maar je kunt jullie gasten er ook erg blij mee maken.

Zonnebrillen voor de gasten

Trouwen jullie buiten? Dan vinden de gasten het vast fijn om een zonnebril te krijgen tijdens de ceremonie. Je kunt een hele stapel zonnebrillen klaarleggen met een leuk bordje er bij. Wil je er meteen een gastenbedankje van maken? Dat kan natuurlijk! Hang dan een leuk kaartje aan elke zonnebril of laat jullie namen en trouwdatum in het montuur graveren.

Bruid en bruidegom

Willen jullie leuke, originele en spontane trouwfoto´s maken? Trek er dan lekker op uit in het heerlijke weer en zet allebei een zonnebril op. Dit kan een normale zonnebril zijn, maar ook een bril in een opvallend kleurtje (bijvoorbeeld jullie themakleur) of een opvallende vorm. Het leukste effect krijg je wanneer jullie allebei dezelfde zonnebril dragen.

Bruidspaar met hartjes zonnebrillen

Fotograaf: Nicolas Grout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *