Kies je bruidsparfum

Bruid met bruidsparfum

Fotograaf: Dan Tidswell Fotocredits: Dan Tidswell Wedding Photography

Het is fijn om een lekker geurtje op te hebben tijdens je bruiloft. Tenslotte ben je de hele dag in contact met mensen en wil je wel lekker ruiken. Bovendien zal de geur je de rest van je leven blijven herinneren aan jullie grote dag. Zo kies je een lekker bruidsparfum.

Koop een nieuw parfum

Het kan zijn dat je al een heerlijk geurtje in de kast hebt staan, maar toch is het leuk om voor een nieuwe parfum te kiezen. Een bruiloft is dé gelegenheid voor een exclusief geurtje en bovendien is het extra bijzonder als je ´m speciaal voor deze dag hebt gekocht. Zo zal je bruidsparfum je altijd aan jullie bruiloft doen denken.

Bruidsparfum kiezen

Je zult dus een keuze moeten maken uit dat enorme assortiment aan geurtjes bij de parfumerie. Laat je niet overweldigen door al die verschillende geuren en probeer er slechts een paar, anders zal je neus het verschil niet meer goed kunnen ruiken. Heb je een lekker parfum gevonden? Koop hem dan niet meteen maar kom een dag later terug om te ruiken of je hem nog steeds lekker vindt. Het kan namelijk zijn dat je niet helemaal goed meer ruikt door alle geuren in je neus.

Mark Eric_Marc Eric Weddings_Marceric_com

Fotograaf: Mark Eric Fotocredits: Marc Eric Weddings

Betrek je vriend er bij

Eigenlijk wil je je vriend zo weinig mogelijk betrekken bij alle dingen die met jou op jullie bruiloft te maken hebben, maar het is wel fijn als je een geurtje kiest dat hij ook lekker vindt. Neem hem dus gezellig mee om het ideale luchtje te shoppen!

Bloemen

Heb je een lekker luchtje uitgekozen? Heel goed! Denk er dan alleen aan dat je geen bloemen kiest met een hele sterke geur die niet samengaat met het parfum. Zou toch zonde zijn als je lekkere luchtje verandert in een mengelmoesje van verschillende geuren.

Welk parfum draag jij op je bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *