Na een lange tijd van voorbereiden vliegt jullie trouwdag voorbij. Voor je het weet is alles afgelopen en zijn jullie getrouwd. Dan is het wel zo leuk om nog wat herinneringen over te houden aan jullie grote dag. Wij hebben wat leuke tips voor dingen die jullie kunnen bewaren. 

Jullie bruiloft is waarschijnlijk een van de mooiste dagen van jullie leven. Daar wil je nog heel lang van kunnen genieten! Daarom is het leuk om meerdere herinneringen te bewaren zodat je ze nooit zult vergeten.

Trouwalbum

Natuurlijk worden er foto´s gemaakt van jullie bruiloft. Investeer in een goede trouwfotograaf die alle mooie momenten op beeld kan vastleggen. Na afloop is het leuk om een trouwalbum te (laten) maken. Zo blijven de mooiste foto´s goed bewaard en kunnen jullie ze regelmatig terugkijken. Huren jullie ook een videograaf in? Dan ontvangen jullie ook een kort filmpje van jullie trouwdag.

Trouwjurk

Een trouwjurk kost flink wat geld en heeft natuurlijk een emotionele waarde. Het is dan ook jammer om hem na de bruiloft meteen weg te doen. Alleen wat kun je er dan wel mee doen? Je kunt hem netjes in de kast bewaren, bijvoorbeeld om er later een doopjurkje van te laten maken. Er zijn ook bruidsparen die ieder jaar weer een foto maken in hun trouwkleding om hun jubileum te vieren. Dan is het ook nog mogelijk om je trouwjurk in te laten lijsten. Wanneer je de ruimte hebt, is dit een echte eyecatcher in huis.

Trouwjurk herinneringen

Fotocredits: Diana S Walker via Decor Pad

Gastenboek

De gasten zijn een belangrijk onderdeel van jullie bruiloft. Het is dan ook leuk om een gastenboek neer te leggen waar gasten hun naam en een lief berichtje in kunnen schrijven. Polaroidfoto´s zijn ook leuk om als gastenboek te gebruiken. Zo kun je jaren later nog steeds zien hoe jullie gasten er uit zagen op jullie trouwdag.

Herinneringen in een lijst

Een ander idee is het samenvoegen van meerdere herinneringen aan jullie bruiloft in een lijst. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stukje stof van de trouwjurk, gedroogde bloemen uit het bruidsboeket, het programmaboekje, de trouwkaart en je verlovingsring?

Huwelijksreis

Natuurlijk is het ook leuk om herinneringen aan jullie huwelijksreis over te houden. Dat kan in de vorm van een scrapbook waar je naast foto´s ook tickets, foldertjes, muntstukken en andere herinneringen in kwijt kunt. Je zou ook gebruik kunnen maken van een diepe lijst waar je deze dingen herinneringen in plaatst. Een potje met zand van het strand op jullie huwelijksreis is ook een mooi aandenken.

Hoe gaan jullie herinneringen aan jullie trouwdag bewaren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *