Als bruid kun je kiezen voor een bruidskapsel met opgestoken haar of losse lokken, maar ook een staart behoort tot de mogelijkheden. Een simpele paardenstaart kan er prachtig uit komen te zien als bruidskapsel.

Weet je nog niet zo goed wat je met je haar wilt doen op jullie trouwdag? Een staart lijkt heel simpel, maar toch is het zeker geschikt als bruidskapsel. Of je nou lang of iets korter haar hebt, stijl of krullend, een paardenstaart kan altijd. Met de juiste haaraccessoires maak je er al snel iets leuks van.

Leuke ideeën met een staart

Wij zijn vast even voor je op zoek gegaan van wat mooie voorbeelden van bruiden met een staart. Je ziet meteen dat er heel veel mogelijk is op dit gebied. Alleen een paardenstaart, een staart waar vlechtjes in verwerkt zijn of een simpel bruidskapsel met opvallende haaraccessoires. En dan kun je natuurlijk ook nog variëren in de hoogte. Ga je voor een hoge paardenstaart of juist een laag exemplaar? Rommelig of strak naar achter? Er is van alles mogelijk! Laat je inspireren door de volgende foto´s:

Bruid met lage staart

Fotograaf: Ali Mitton via My Wedding

Bruid met lage staart

Fotograaf: Lead Photography via Mon Cheri Bridals

Bruid met staart

Fotograaf: Enrich McVey via Brides

Bruid met staart

Fotograaf: Danielle Rose via Mod Wedding

2 reacties op “Bruidskapsel met staart”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *