De mooiste romantische bruidskapsels met paardenstaart

Als bruid kun je kiezen voor een bruidskapsel met opgestoken haar of losse lokken, maar ook een staart behoort tot de mogelijkheden. Je zou hier misschien niet zo snel aan denken, maar een simpele paardenstaart kan er prachtig uit komen te zien als bruidskapsel. Wij hebben wat romantische bruidskapsels met staart voor je verzameld! 

Weet je nog niet zo goed wat je met je haar wilt doen op jullie trouwdag? Een belangrijke keuze, want je wil er natuurlijk op je mooist uitzien! Er zijn dan ook heel wat verschillende mogelijkheden. Een staart lijkt misschien simpel, maar toch is het zeker geschikt als bruidskapsel. Of je nou lang of iets korter haar hebt, stijl of krullend, een paardenstaart kan altijd. Met de juiste haaraccessoires maak je er al snel iets leuks van.

Leuke ideeën voor een bruidskapsel met een paardenstaart

Ben je benieuwd hoe zo’n bruidskapsel er uit kan komen te zien? Wij zijn vast even voor je op zoek gegaan naar wat mooie voorbeelden van bruiden met een paardenstaart. Je ziet meteen dat er heel veel mogelijk is op dit gebied. Alleen een paardenstaart, een staart waar vlechtjes in verwerkt zijn of een simpel bruidskapsel met opvallende haaraccessoires. En dan kun je natuurlijk ook nog variëren in de hoogte. Ga je voor een hoge paardenstaart of juist een laag exemplaar? Rommelig of strak naar achter? Er is van alles mogelijk! Laat je inspireren door de volgende foto´s:

Bruid met groen haaraccessoire

Fotograaf: Ali Mitton via Bridal Musings

Bruid met lage staart

Fotograaf: Enrich McVey via Brides

Andere romantische bruidskapsels

Is een bruidskapsel met een staart toch niet iets voor jou? Dan zijn er gelukkig nog genoeg andere romantische bruidskapsels om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van half opgestoken haar? Of een vlecht als bruidskapsel? Probeer zoveel mogelijk plaatjes te verzamelen van kapsels die je mooi vindt zodat je ze als voorbeeld kunt gebruiken. Waar je ook voor kiest, zorg er voor dat je altijd een proefsessie boekt bij de kapster. Zo weet je zeker dat je tevreden bent over je bruidskapsel en sta je niet voor verrassingen op de trouwdag zelf. Als je kapsel toch tegenvalt, kun je bovendien altijd nog wat anders bedenken voor de bruiloft.