Vrijgezellenbingo voor het vrijgezellenfeest (gratis download)

Het vrijgezellenfeest is een gezellige dag waarop de bruid samen met haar vriendinnen allerlei leuke activiteiten onderneemt. Vaak worden er grappige of hele flauwe opdrachten voor de bruid verzonnen, maar het is ook een leuk idee om juist haar vriendinnen aan het werk te zetten. Daarom hebben wij een vrijgezellenbingo samengesteld die je hier gratis kunt downloaden!

Een vrijgezellenfeest is eigenlijk niet compleet zonder gekke opdrachten en hilarische momenten. Waarschijnlijk zullen jullie sowieso heel wat plezier hebben met elkaar, maar het is altijd leuk om ook wat spelletjes paraat te hebben. Met onze vrijgezellenbingo weet je zeker dat jullie avondje uit onvergetelijk zal worden!

Vrijgezellenbingo met gekke opdrachten voor het vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest begint vaak overdag al met allerlei soorten activiteiten voor de bruid en haar vriendinnen. De meeste vrijgezellenfeesten gaan echter ook door tot in de late uurtjes. En juist ´s avonds met z´n allen in de kroeg beleef je de leukste momenten. Vaak wordt de vrijgezel hierbij uitgedaagd om allerlei gekke dingen te doen. Maar waarom zou je haar vriendinnen niet ook gewoon aan het werk zetten? Met deze bingokaart moet dat zeker lukken!

Geef alle vrouwen een eigen blad mee met als doel zoveel mogelijk vakjes af te strepen voor het einde van de avond. Je zou hier nog een klein prijsje aan kunnen koppelen voor de winnaar, zo maak je het extra spannend. Wanneer jullie gewapend met de bingokaart door de kroeg heen lopen, is het wel zo handig als iedereen kan zien dat jullie bij het vrijgezellenfeest horen. Daarom is het leuk om ook meteen matchende outfits te regelen!

Vrijgezellenbingo Bruiloftinspiratie.nl

Download de vrijgezellenbingo gratis

Willen jullie deze leuke vrijgezellenbingo ook op jullie vrijgezellenfeest gebruiken? Via onderstaande link kun je hem downloaden en printen. Vervolgens hoef je de bingokaart alleen nog maar aan alle vrouwen op het feest uit te delen en dan kan het spel van start gaan. Wie zou de meeste vakjes weten af te strepen?

Vrijgezellenbingo

Andere leuke vrijgezellenfeest ideeën

Kunnen jullie nog wel wat andere leuke ideeën gebruiken voor het vrijgezellenfeest? Neem dan ook zeker even een kijkje bij de volgende blogs: