De mooiste gouden trouwschoenen

Heb je al nagedacht over de schoenen die je gaat dragen op de bruiloft? Er is ontzettend veel keuze. Je kunt voor een traditioneel paar bruidsschoenen kiezen, maar er zijn ook nog heel wat andere mogelijkheden. Zo hoeven trouwschoenen echt niet per se wit te zijn, heel wat bruiden kiezen juist voor een opvallend kleurtje. Wil je een paar chique schoenen die toch lekker opvallen? Dan zijn trouwschoenen in de kleur goud een tof idee! 

Gouden trouwschoenen stralen een gevoel van luxe uit. Goud is sowieso een mooie themakleur om toe te passen op jullie (winter)bruiloft. Op bruiloften die plaatsvinden rond de feestdagen wordt bijvoorbeeld vaak gebruik gemaakt van gouden of zilveren accenten. Maar ook in de andere maanden van het jaar is goud een prachtige en chique kleur voor jullie bruiloft!

Trouwschoenen in het goud

In plaats van de traditionele kleur wit kun je ook voor gouden pumps kiezen op jullie bruiloft. Maar er zijn nog veel meer soorten en stijlen gouden trouwschoenen te vinden. Schoenen met hoge hakken, of juist lage trouwschoenen waar je met gemak de hele dag op kunt lopen. Ben je benieuwd waar je allemaal aan kunt denken? Wij hebben vast wat pareltjes voor je verzameld:

Gouden pumps voor bruiloft

Fotograaf: Melanie Nedelko, trouwschoenen: Valentino d´Orsay via Style Me Pretty

Waar koop je gouden trouwschoenen?

Wil je graag trouwschoenen in het goud kopen voor jullie bruiloft? Dan heb je kans dat je ze niet in de bruidswinkel kunt vinden. Veel officiële bruidsschoenen zijn namelijk nog steeds wit. Ga in plaats daarvan eens op zoek naar gouden pumps of muiltjes. Bij Tamaris is bijvoorbeeld een mooie collectie gouden trouwschoenen te vinden. Jimmy Choo is een prachtig merk met veel mooie schoenen, waaronder ook een aantal gouden varianten. Ook bij Badgley Mischka kun je trouwschoenen in het goud of zilver vinden.

Kijk ook zeker eens online of in gewone schoenenwinkels, hier zijn allerlei mooie schoenen te vinden die heel geschikt zijn voor jullie bruiloft. Pas de schoenen wel even in combinatie met je jurk zodat je zeker weet dat ze goed bij elkaar passen. Ook is het handig om vooraf vast bij de bruidswinkel door te geven of je hoge hakken of lage trouwschoenen gaat dragen. Zo kan de lengte van de jurk hierop worden aangepast.

Dit blog bevat affiliate links.