Contact met Bruiloft Inspiratie

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar handige tips? Wil je contact met ons opnemen omdat je een fantastisch idee hebt voor de site? Of heb je een vraag / suggestie of persbericht? Mailen kan altijd! Je kunt ook contact met ons opnemen via onze Instagram of Facebookpagina.

Real wedding / styled shoot

Wil je graag een bijzondere real wedding met ons delen of heb je een styled shoot georganiseerd die volgens jou een plekje op BruiloftInspiratie.nl verdient? Daar maak je ons altijd blij mee! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Samenwerken

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Bruiloft Inspiratie? Dat vinden wij hartstikke leuk! Voor het ontvangen van onze mediakit kun je ons een mailtje sturen.

Contactgegevens

Mails kunnen gestuurd worden naar Maike Kouwenhoven via het mailadres:
[email protected]

Vergeet ook niet om even een bezoekje te brengen aan de pagina over Bruiloft Inspiratie. Hier vind je meer informatie over onze website.

Bruiloft Inspiratie is gevestigd in Delft en als bedrijf geregistreerd door Maike Kouwenhoven onder KVK 57336237.

Reacties (6)
 1. Binnenkort vier ik mijn twee jarig jubileum. We zijn uit elkaar en ben alleen met haar getrouwd omdat ik mij schuldig voelde nadat ik niet meer met haar verder wilde. Het huwelijk blijft in stand omdat ik geen moeite wil doen uit te zoeken hoe ik van haar kan scheiden, ook al gaat dat ten koste van mijn huidige relatie. Echter, elke reden voor een feestje moet je aangrijpen dus ik ontvang graag info over hoe ik dit jubileum kan vieren

 2. Goedenavond!

  Ik ben bezig een styled shoot te organiseren en vroeg me af wat de mogelijkheden zijn om deze op jullie site te publiceren? Wat voor voorwaarden zijn hieraan verbonden?
  Alvast bedankt voor de informatie!

  Met vriendelijke groet,
  Jolanda Gelissen

  • Dag Jolanda,

   Leuk dat je bezig bent met een styled shoot. Of wij een shoot op onze website publiceren, hangt vooraf af van de stijl van de foto’s, die moet passend zijn. Wij plaatsen alleen unieke content, dus geen content die al op andere websites is geplaatst. Daarnaast moeten de foto’s minimaal 1200 pixels breed zijn en mogen ze geen watermerk bevatten.

   Succes met de shoot!

   Maike Kouwenhoven
   Bruiloft Inspiratie

   • Beste Maike,

    Ik ga vrijdag 26 augustus trouwen en ik ben verliefd op het trouwpak van de dame die ook de geweldige hoed erbij draagt. Waar kan ik dit trouwpak en hoed kopen?

    Met vriendelijke groet,
    Simone van der Horst

    • Hallo Simone,

     Leuk dat je het trouwpak zo mooi vindt. Je schrijft in je reactie niet om welke blog het precies gaat, maar ik vermoed dat je het hebt over de foto’s in het blog ‘Als vrouw een trouwpak dragen op jullie bruiloft’. Het pak op deze foto’s is als het goed is van Karen Willis Holmes. Ik weet niet waar de hoed vandaan komt.

     Groeten,
     Maike

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.