Over Bruiloft Inspiratie

Bijna iedere vrouw droomt wel van een echt sprookjeshuwelijk. Een prachtige locatie, een schandalig dure jurk, allemaal lieve vrienden en familie in de buurt en als klap op de vuurpijl afsluiten met een honeymoon in een subtropisch oord. Natuurlijk kunnen sommige brides to be zich dit allemaal veroorloven, maar voor anderen is dit niet zo vanzelfsprekend. Bruiloft Inspiratie is een site vol prachtige foto’s, ideeën en do it yourselfs om van iedere bruiloft, ongeacht het budget, thema of grootte een onvergetelijke dag te maken. En voor alle dames onder ons die nog niet gevraagd zijn of de ware nog niet gevonden hebben: dromen mag altijd!

Blogs

Iedere doordeweekse ochtend komt er een nieuwe inspirerende blog online op Bruiloft Inspiratie. Wanneer het om een gesponsorde blog gaat, wordt onderin het blog aangegeven dat het om een samenwerking gaat.

Contact met Bruiloft Inspiratie

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar handige tips? Wil je contact met ons opnemen omdat je een fantastisch idee hebt voor de site? Of heb je een vraag / suggestie of persbericht? Mailen kan altijd! Je kunt ook contact met ons opnemen via onze Facebookpagina.

Real wedding / styled shoot

Wil je graag een bijzondere real wedding met ons delen of heb je een styled shoot georganiseerd die volgens jou een plekje op Bruiloft Inspiratie verdient? Daar maak je ons altijd blij mee! Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Samenwerken

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Bruiloft Inspiratie? Dat vinden wij hartstikke leuk! Voor het ontvangen van onze mediakit kun je ons een mailtje sturen.

Contactgegevens

Mails kunnen gestuurd worden naar Maike Kouwenhoven via het mailadres:
[email protected]

Reacties (4)
 1. Beste Maike,

  Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden in een samenwerking. Zou je mij de mediakit kunnen sturen? Wellicht dat we online wat voor elkaar kunnen betekenen!

  Met vriendelijke groet,

  Wianda

 2. Beste,

  Is het mogelijk om een advertentie te plaatsten op jullie website over bruiloftsjuwelen? Zo ja, wat zijn de tarieven?

  Mvg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *