Over Bruiloft Inspiratie

Bijna iedere vrouw droomt wel van een echt sprookjeshuwelijk. Een prachtige locatie, een schandalig dure jurk, allemaal lieve vrienden en familie in de buurt en als klap op de vuurpijl afsluiten met een honeymoon in een subtropisch oord. Natuurlijk kunnen sommige brides to be zich dit allemaal veroorloven, maar voor anderen is dit niet zo vanzelfsprekend. BruiloftInspiratie.nl is een site vol prachtige foto’s, ideeën en do it yourselfs om van iedere bruiloft, ongeacht het budget, thema of grootte een onvergetelijke dag te maken. En voor alle dames onder ons die nog niet gevraagd zijn of de ware nog niet gevonden hebben: dromen mag altijd!

Ga je binnenkort trouwen? Dan is BruiloftInspiratie.nl dé plek om al je trouwinspiratie op te doen. Maar wij zijn er niet alleen voor bruidsparen. Je vindt bijvoorbeeld ook de beste tips voor de ceremoniemeester op onze website en allerlei leuke ideeën om het bruidspaar te verrassen. Ideaal als je te gast bent op een bruiloft en iets leuks voor het bruidspaar wilt organiseren!

De mooiste inspiratie voor jullie bruiloft

Ben je op zoek naar de beste trouwinspiratie? Een paar keer per week komen er nieuwe, inspirerende blogs online op BruiloftInspiratie.nl. In onze blogs worden leuke bruiloft ideeën uitgelicht en tips gegeven voor het plannen van jullie eigen bruiloft. Ook via onze Instagram en Pinterest pagina delen we de mooiste bruiloft foto’s met jullie.

Ontstaan van BruiloftInspiratie.nl

Ben je benieuwd wie er achter deze website zit? Ik ben Maike Kouwenhoven en ik heb BruiloftInspiratie.nl in 2014 opgericht. Deze site is ontstaan vanuit mijn passie voor schrijven en mijn liefde voor alles wat met bruiloften te maken heeft. Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar mooie, unieke bruiloft ideeën en hierover te schrijven. Hierbij werk ik regelmatig samen met getalenteerde trouwfotografen, toffe leveranciers en (aanstaande) bruidsparen. De afgelopen jaren is onze blog enorm gegroeid en zelfs een keer uitgeroepen tot beste trouwblog. We zijn er trots op dat we maandelijks ruim 100.000 unieke bezoekers mogen verwelkomen die zich via onze website laten inspireren voor een onvergetelijke trouwdag.

Naast het inspireren van andere bruidsparen ben ik ook druk bezig met het plannen van mijn eigen bruiloft. Afgelopen kerstvakantie ben ik op een romantisch Braziliaans strandje ten huwelijk gevraagd. Wat is het leuk om na al die jaren als bruiloft blogger alles nu zelf een keer mee te mogen maken!

Contact

Zoek je contact met ons of lijkt het je leuk om samen te werken? Breng dan even een bezoekje aan onze contactpagina waar je meer informatie kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *