Bruidegom met houten strik

Fotograaf: Mon et Mine

Stoere bruidegom met houten vlinderstrik als accessoire

Op een bruiloft gaat het natuurlijk niet alleen om het uiterlijk van de bruid. Ook de bruidegom mag lekker opvallen. Wij vinden het altijd leuk om foto’s van bruidegommen voorbij te zien komen die een compleet eigen stijl hebben. Geen standaard trouwoutfit dus, maar net even anders. Vooral met de accessoires kun je flink uitpakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere houten vlinderstrik voor jou als bruidegom?

Felgekleurde sokken, vintage bretels of een overhemd met een patroontje; als bruidegom kun je op heel wat manieren opvallen. De keuze voor accessoires is hierin heel belangrijk. Een houten vlinderdas is bijvoorbeeld een leuk idee voor bruidegommen die net even iets anders willen.

Stoere houten vlinderstrik

Een houten vlinderstrik is eigenlijk gewoon een strik, maar dan van hout. Hierdoor ziet het er net even anders uit. Grappig, maar ook wel weer heel stijlvol. Deze houten vlinderstrikjes heb je bovendien in allerlei verschillende uitvoeringen. Niet alleen de kleur van het hout kan verschillen, ook hebben veel houten strikjes een stukje stof in het midden. Het is leuk om hier bijvoorbeeld de themakleur van jullie bruiloft of een opvallend patroontje voor te gebruiken. Wil je een paar manchetknopen die passen bij je houten strik? Sommige winkels verkopen de vlinderstrik als setje samen met een paar manchetknopen. Hiermee maak je het plaatje compleet!

Houten vlinderdas kopen

Houten strikjes worden steeds populairder en dus zijn ze gemakkelijk te vinden. Op Google kom je allerlei soorten webwinkels tegen die houten strikken voor de bruidegom verkopen. Je zou ook naar de mogelijkheden kunnen informeren bij de winkel waar je jouw trouwpak koopt. Wellicht hebben zij ook houten vlinderstrikken in huis. Koop je liever online iets? Bol.com heeft een hele verzameling houten vlinderstrikjes in huis. Hier zou je dus ook een kijkje kunnen nemen!

Bruidegom met houten vlinderstrik

Fotograaf: Mon et Mine

Houten vlinderstrik voor een kind

Loopt er een mini versie van de bruidegom rond op de bruiloft? Het kan ook heel leuk zijn om een houten vlinderstrik voor een kind te kopen. Deze houten vlinderstrikjes zien er super schattig uit en het is voor kinderen natuurlijk hartstikke leuk om er net zo uit te mogen zien als de bruidegom. Door zowel voor de bruidegom als voor zijn stoere zoontje of neefje een zelfde vlinderstrik te kopen, heb je zeker succes!

Andere accessoires voor de bruidegom

Zijn houten vlinderstrikjes niets voor jou, maar wil je wel iets unieks toevoegen aan jouw outfit voor de bruiloft? Dan kun je natuurlijk ook denken aan een ander leuk accessoire. Lijkt het je leuk om een compleet eigen stijl te laten zien op jullie bruiloft? Dan zijn er ook heel wat manieren te bedenken om een unieke, persoonlijke touch aan je outfit toe te voegen. Het belangrijkste is dat je een outfit kiest die goed bij jou past.

Dit blog bevat affiliate links.